B

Bohaté krémy na ruce Björk & Berries

Jsou jednou z nejnamáhanějších částí našeho těla a zároveň jsou i vizitkou, které si každý na první pohled všimne. Řeč je o rukách, jejichž pokožka si obzvlášť po zimě zaslouží opravdu výživnou péči.

Kůže na rukou je velmi tenká a nemá tolik mazových žláz jako pokožka na zbytku těla. To znamená, že snadno dojde k jejímu vysušení. Ruce jsou navíc namáhané běžnými denními činnostmi, jako je například úklid a chemikálie, které při něm používáme a také na ně působí vnější vlivy, třeba sluneční paprsky nebo mráz.

Jestliže péči o ruce zanedbáváme, kůže na nich se vysuší, zhrubne, tvoří se na ní bolestivé praskliny a v neposlední řadě vypadá neupraveně, nevzhledně a dochází k jejímu předčasnému stárnutí.

Kvalitní krémy dokáží jemnou pokožku na rukou vyživit do hloubky, dodají jí potřebnou hydrataci a také posílí její přirozenou obranyschopnost. Kůže je pak na první pohled zdravá, na dotek hebká a navíc je méně náchylná k opětovnému poškození.

Proč Björk & Berries?

Výživné krémy na ruce od Björk & Berries jsou založeny na výjimečných účincích několika organicky pěstovaných ingrediencí:

Březová voda – má unikátní regenerační schopnosti, zároveň oddaluje proces stárnutí a také dodá kůži osvěžení. Březový extrakt navíc působí desinfekčně a uvolňuje napětí pokožky.

Lněný olej – je známý svými bezkonkurenčními zvláčňujícími vlastnostmi, díky kterým se postará o bezprostřední hydrataci a výživu i velmi suché pokožky. Vedle toho urychluje hojení popraskané kůže, zjemňuje ji a zpomaluje její stárnutí.

Olivový olej – vyznačuje se vysokým množstvím antioxidantů, jež bojují proti působení volných radikálů, tudíž chrání kůži před předčasným stárnutím. Díky obsahu nenasycených mastných kyselin a vitamínů se navíc postará o hloubkovou výživu pokožky, uspíšení její regenerace a promptní změkčení suchých míst.

Björk & Berries Herbalist 

Bohatý a blahodárnými látkami nabitý krém na ruce s texturou, která se rychle vstřebává a nezanechává na rukou mastný pocit. Dodává pokožce rukou dostatečnou výživu, vydatnou hydrataci a navíc posiluje její přirozenou obranyschopnost, takže oddálí její opětovné vysušení. Má surovou dřevitou vůni, která vás přenese do malé švédské dřevěné chatky, kde se na podzim suší byliny.

Björk & Berries Herbalist, 50 ml, 449,- Kč

 

Björk & Berries Botanist

Vysoce výživný krém pro okamžitou hydrataci a změkčení velmi vysušené pokožky rukou. Postará se o regeneraci a zjemnění suché kůže a zároveň oddálí veškeré procesy stárnutí, jež s dehydratovanou a poškozenou pokožkou úzce souvisí. Jeho vůně je inspirována divokou botanickou zahradou s podtóny čerstvých zelených jablek, listů černého rybízu a černého čaje v kombinaci s dřevitými tóny břízy, vetiveru a pačuli. Má texturu, jež se snadno vstřebává.

Björk & Berries Botanist, 50 ml, 449,- Kč

Björk & Berries White Forest

Zvláčňující lehce vstřebatelný krém pro ochranu a zvláčnění namáhané, vysušené a podrážděné pokožky. Urychluje regeneraci suchých míst a prasklin, a navíc se postará o posílení přirozené ochranné bariéry, jež oddálí opětovné vysušení rukou. Voní jako čerstvý vzduch se závanem tajemného hlubokého lesa a ovocnými podtóny pomeranče, rebarbory, ale také švédské břízy, borovice a jedle.

Björk & Berries White Forest, 50 ml, 449,- Kč

 

Kdo je Björk & Berries?

Péče o pleť se zárukou švédské kvality a s důrazem na minimalistický, přesto však komplexní sortiment, který zcela přesně odráží udržitelný postoj značky. Horská zahrada na severu Švédska, jež se díky své surové kráse stala nikdy nekončící inspirací. Společnost, pro kterou je použití recyklovaných a recyklovatelných obalových materiálů samozřejmostí.

Produkty Björk & Berries naleznete exkluzivně ve vybraných parfumeriích Douglas.

CategoriesNezařazené