#

#FendiPeekaboo a Naomi Watts

Naomi Watts patří bezesporu mezi nejlepší herečky naší generace. Shromáždila několik pozoruhodných ocenění včetně dvou nominací na Oscara v kategorii nejlepší herečka. Aktuálně sklízí velký ohlas za ztvárnění Sam Bloomové v dramatu PENGUIN BLOOM dostupném na Netflixu a v australských kinech. Hraje též v akčním filmu na Hulu BOSS LEVEL s Frankem Grillem a Melem Gibsonem. Nové video s názvem „Divoká nezkrotná Naomi“ je nahlédnutím do soukromí Naomi Watts v průběhu dne v jejím newyorském bytě. Ukazuje nám její skrytou a překvapivou tvář spolu s kabelkou FENDI Peekaboo ISeeU. 

Těšilo Vás, že jste se při natáčení tohoto videa pro FENDI opět ocitla před kamerou?

Byla to zábava! Líbilo se mi, jak režisérka Sophia Li v průběhu natáčení rozproudila energii a pomohla mi probudit v sobě nespoutanost a ukázat smysl pro humor.

Co milujete na značce FENDI?

Kostým FENDI patří mezi oblíbené kousky v mém šatníku. Nosím ho vždy, když někam letím, protože je nesmírně šik… Na různých filmových festivalech a červených kobercích jsem měla na sobě některé jejich šaty, které dokáží v dobrém slova smyslu podtrhnout jemnost a ženskost. Skutečně velice obdivuji tuto značku a samozřejmě kabelky a boty.

Co milujete na kabelce Peekaboo ?

Miluji její barvy! A má klasický tvar, který je velmi funkční, ať už při cestování nebo i na běžné nošení. Prostě to funguje.

Kampaně FENDI Peekaboo se zaměřují na vztahy a toto video je věnováno Vašemu vztahu k sobě samotné. Nakolik je to pro Vás důležité?

Jsem v zásadě společenský typ… Ráda se obklopuji lidmi, což ale také znamená, že si vážím času, když jsem sama. Takže musí být zachována rovnováha, ale většinou se cítím lépe, když jsem mezi lidmi a hlavně dobrými lidmi. Hodně si vybírám, s kým budu trávit čas. Mám skvělé přítelkyně, které znám už desítky let, a těchto vztahů si cením.

V kampani dokonce i  tančíte. Máte tanec ráda?

Jsem tak trochu utajená tanečnice a když jsem byla mladší, uvažovala jsem, že se vydám tímto směrem. Vždy, když se naskytne příležitost, tak jsem první na parketu. Snadno se cítím dobře ve svém těle a tanec mi tento pocit navodí ještě rychleji. Nemusí to být nic krásného, s choreografií nebo podobně. Zbožňuji, když mohu vypnout mozek a naplno si uvědomovat jen své tělo. Je to velmi osvobozující pocit.

Ve videu jste si pořádně zakřičela. I to je něco, z čeho máte dobrý pocit?

Je to další způsob, jak přestat myslet a plně si uvědomit své tělo. Ale musíte vědět, jak křičet, a já už naštěstí celé roky pracuji s hlasovými trenéry, takže vím jak to udělat bez toho, abych si poškodila nebo odrovnala hlasivky. Často křičím nejen při hraní, když mi to přikazuje scénář, ale dělám to občas i proto, abych vyburcovala tělo a dostala se do jiného rozpoložení. No ale na ulici bych to samozřejmě neudělala! Někdy si v práci můžete přikrýt hlavu polštářem, abyste nepolekali ostatní. Přináší to skutečně úlevu.

Co ráda děláte, když jste sama?

Ráda cvičím, ať už jógu nebo posilující cviky, případně si jdu zaběhat anebo zaplavat. Mám ráda meditaci. Ráda vařím. Neřekla bych, že jsem výborná kuchařka, spíš praktická. Určité věci vařím pořád dokola a mám z toho radost. Miluji koupele ve vaně. Kdybych mohla, koupala bych se téměř každý večer. Když to jde, užívám si takový malý rituál, zapálím si třeba svíčku a nasypu si do koupele trochu soli. Možná si udělám zábal na vlasy nebo na obličej, pustím si podcast nebo audioknihu. Nahrávám si repliky dialogu, na kterém právě pracuji, a poslouchám je. Jsem tak trochu multifunkční, takže určitě ráda kombinuji několik věcí najednou.

O FENDI

Módní dům FENDI založili Adele a Edoardo Fendi v Římě v roce 1925. Krátce poté otevřeli svůj první butik – obchod s kabelkami a kožešnickou dílnu. Značka brzy získala věhlas i v zahraničí a FENDI proslulo svou elegancí, řemeslnou dokonalostí, inovacemi a stylem. V roce 1965 zahájil módní dům FENDI spolupráci s již zesnulým Karlem Lagerfeldem, která trvala 54 let. V roce 1992 se jeho pravou rukou v kreativním vedení firmy stala Silvia Venturini Fendi. V roce 1994 přebrala zodpovědnost i za kožené doplňky a pánskou kolekci. V roce 2000 dochází k akvizici FENDI ze strany LVMH Group, která se v roce 2001 stává většinovým akcionářem.

V září 2020 byl uměleckým ředitelem Couture a dámských kolekcí jmenován Kim Jones.

Dnes je FENDI synonymem kvality, tradice, experimentování a tvořivosti.

www.fendi.com

@fendi

O NAOMI WATTS 

Naomi Watts patří bezesporu mezi nejlepší herečky naší generace. Shromáždila několik pozoruhodných ocenění včetně dvou nominací na Oscara v kategorii nejlepší herečka. Poprvé za výkon ve filmu 21 GRAMŮ Alejandra Gonzaleze Iñarritua, ve kterém si zahrála po boku Seana Penna a Benicia Del Tora. Za tuto roli si rovněž vysloužila nominace na nejlepší herečku od SAG a BAFTA a získala cenu veřejnosti na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách. 

Druhá nominace na Oscara jí byla udělena za roli ve filmu NIC NÁS NEROZDĚLÍ od Juana Antonia Bayony a byla rovněž nominovaná na Zlatý glóbus, SAG, Cenu americké filmové kritiky a  na Mezinárodním filmovém festivalu v Palm Springs získala ocenění Desert Palm Achievement Actress Award. Dále byla nominována na nejlepší vedlejší roli v komediálním dramatu MILUJ SOUSEDA SVÉHO po boku Billa Murrayho. Watts si také spolu s Emmou Stoneovou a Michaelem Keatonem zahrála v Iñarrituově filmu BIRDMAN, který získal Oskara za nejlepší film. 

Watts vedle mnoha dalších cen a ocenění získala i Cenu Montecito na Filmovém festivalu v Santa Barbaře za roli ve filmu KING KONG. Na Filmovém festivalu v Palm Springs jí bylo uděleno ocenění za film 21 GRAMŮ. Za roli ve filmu MULHOLLAND DRIVE byla na ShoWest jmenovaná Hereckou hvězdou zítřka a na Filmovém festivalu v Hollywoodu jí byla udělená Cena za přelomový herecký výkon. Za celoživotní dílo byla oceněna na Filmovém festivalu v Deauville. 

Aktuálně sklízí velký ohlas za ztvárnění Sam Bloomové v dramatu PENGUIN BLOOM dostupném na Netflixu a v australských kinech.   

Hraje též v akčním filmu na Hulu BOSS LEVEL s Frankem Grillem a Melem Gibsonem.  

V nejbližší budoucnosti uvidíme Naomi Watts ve filmu Phillipa Noyce LAKEWOOD a v dramatu Blumhouse ONCE UPON A TIME IN STATEN ISLAND a v současnosti natáčí thriller INFINITE STORM pro Bleecker Street. Ve všech těchto filmech působí rovněž jako producentka.

 

CategoriesNezařazené