o

oolaboo skin defense DNA protective program chrání pleť a rty před škodlivým UV zářením, nepříznivým počasím nebo městským znečištěním

Inovovaná řada oolaboo skin defense DNA protective program chrání pleť a rty nejen před škodlivým UV záření, ale také před nepříznivým počasím nebo městským znečištěním, čímž významně oddaluje proces stárnutí.

Znečištěné městské prostředí, smog, všudypřítomné UV záření, povětrnostní vlivy a vrtochy počasí – to jsou faktory, kterým každý den musí odolávat pleť našeho obličeje. Pokud je na pokožku necháme působit, aniž bychom ji chránili, můžeme brzy očekávat nejen takové potíže, jako je například zarudnutí, pigmentové skvrny či suchá ložiska, ale i výrazné a hlavně viditelné urychlení procesu stárnutí nebo dokonce rakovinu kůže. 

UVA a UVB paprsky totiž pronikají hluboko do kůže, kde způsobují rozpad tzv. disulfidických můstků v buňkách a vnější vlivy se postarají o narušení přirozené obranyschopnosti pokožky. Volné radikály následně začnou pronikat do pokožky a dojde k poškození kůže na buněčné úrovni.

Jedinou možností, jak se těmto nepříjemnostem vyhnout, je používat sofistikovanou péči o pleť, která je založena na síle přírodních ingrediencí a pokročilých farmaceutických poznatcích. Přípravky oolaboo skin defense DNA jsou přesně takové. Mezi jejich základní ingredience totiž patří:

  • Japonský čaj matcha – pyšní se vysokým obsahem antioxidantů, které si zdatně poradí s působením volných radikálů a zároveň pokožku chrání.
  • Kyselina hyaluronová – má vynikající hydratační účinky, pomáhá pleť regenerovat a také podporuje její přirozenou pružnost.
  • Aloe vera – má bezkonkurenční hojivé a regenerační účinky, je silným antioxidantem, působí protizánětlivě a zároveň zanechává pokožku vláčnou a jemnou.

Krom toho, že přípravky oolaboo mají opravdu výjimečné účinky, jsou navíc veganské, bez parabenů, netestované na zvířatech a také jsou vyrobeny s důrazem na udržitelnost. 

oolaboo DNA protective cream SPF 30

Pečující krém se širokospektrální ochranou před UV zářením (s faktorem SPF 30), znečištěním a také dehydratací. Brání nečistotám, smogu a slunečním paprskům, aby pronikly do DNA pokožky a způsobily tak její podráždění. Má jedinečné anitoxidační účinky, zároveň se postará o perfektní vyživení pleti a navíc obsahuje jedinečný komplex glukomananu, betaglukanu a kyseliny hyaluronové, který stojí za zpomalením procesu stárnutí pokožky. Po použití DNA protective cream SPF 30 je pleť nejen v bezpečí, ale také zůstává hebká a zářivá.

oolaboo DNA protective cream SPF 30, 200 ml: 2.159,- Kč

oolaboo skin defense DNA recovering post exposure balm

Regenerační a výživný balzám s chladivým a uklidňujícím účinkem byl vyvinut speciálně pro pleť, která byla jak vystavena nadměrnému slunečnímu záření, tak i vysokému znečištění, které je běžné ve všech městech. Lehká nemastná textura s chladivým výtažkem z máty se postará o okamžité obnovení přirozené hydratace pokožky a kombinace výživných látek v čele s kyselinou hyaluronovou oddálí proces stárnutí, které vnější vlivy mohou způsobit. Po použití balzámu zůstává pleť dlouhodobě vyživená a na první pohled září zdravím.

oolaboo skin defense DNA recovering post exposure balm, 200 ml: 1.755,- Kč

oolaboo DNA emergency lipstick SPF 30

Ochranný a výživný balzám na rty je založený na blahodárných účincích organického včelího vosku. Zároveň obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, který podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, extrakt z máty, jež se postará o zklidnění a regeneraci jemné pokožky rtů a také rozmarýnové esence pro ochranu před vysoušením. Použití oolaboo DNA emergency lipstick SPF 30 zaručí, že budou vaše rty nejen chráněné před poškozením sluncem a dalšími vnějšími vlivy, ale zároveň budou perfektně vyživené, a tudíž i krásně vláčné na pohled.

oolaboo DNA emergency lipstick SPF 30, 4,2 g: 405,- Kč

www.eshop.oolaboo.cz

CategoriesNezařazené