B

Barová legenda Black Angel’s Bar udává trend i dnes! Vychutnejte si ji doma nebo při barovém eventu.

Black Angel’s Bar z pražského Staroměstského náměstí patří dlouhá léta mezi světovou desítku nejlepších hotelových barů. Úspěch je výsledkem funkční kombinace atraktivního konceptu, vysoce kvalitních barmanů a skvělých koktejlů.

Pro Black Angel’s bar úspěch znamená, že jsou místa k sezení téměř každý den plně obsazena. Hosté si vychutnávají své koktejly, které jim barmani připravují z originálního barového menu, nebo podle toho, na co má daný host aktuálně chuť. Prožitek podtrhují poutavým vyprávěním o daném drinku a jeho složkách a atmosféru umocňuje živá hra na piano a prostředí prohibičního baru třicátých let.

Na skvělý drink do obýváku

Dnes prodávají nejžádanější koktejly s originální recepturou, online v eshopu, a to konkrétně na webu: blackangelsbar.com, objednat je lze ale i telefonicky: +420 603 110 598. Koktejly jsou připravovány vždy čerstvé a dostanete je včetně ledu. Na zadní straně lahví o objemu 250 ml nebo 500 ml je QR kód s odkazem na video, kde je samotní barmani představují a ukazují, jak si koktejl doma správně naservírovat. Zakoupené drinky lze vyzvednout druhý den v baru osobně, případně je možné využít rozvoz drinků po Praze a Středních Čechách.

Zhlédněte video signature koktejlu Anniversary ZDE

V Black Angel’s baru myslí do budoucna

Nejen, že prodávají dárkové vouchery, ale připravili zážitkové eventy pro skupiny do 10 lidí. Voucher zakoupíte ZDE. Barový zážitek lze objednat na webových stránkách blackangelsbar.com nebo po telefonu: +420 775 961 195.

Na výběr je z několika zážitků, počínaje barmanskou školou, kde si připravíte drinky za barem sami; a osobní degustací ginů konče. Společné mají to, že pouze pro vás je vyhrazena část baru a soukromý barman.

Zveme vás k návštěvě, prožití i ochutnání.

Adresa: Black Angel’s Bar, Staroměstské náměstí 29, 110 00 Praha 1, www.blackangelsbar.com rezervace@blackangelsbar.com, Instragram Black Angel’s Bar

CategoriesNezařazené