R

Rolex představil nové číselníky s exotickými motivy

Nové číselníky hodinek Oyster Perpetual Datejust 36 jsou inspirovány tropickými lesy i podpisovými prvky Rolexu. Olivově zelený, stříbrný nebo zlatý číselník jsou vyrobeny ze starodávných materiálů jako je měď, zinek, nikl, chrom, titan a křemík. V kombinaci s nejmodernější technologií vytváří hluboké, zářivé metalické barvy.

Nové verze hodinek Oyster Perpetual Datejust 36 byly představeny v rámci hodinářského veletrhu Watches & Wonders. Tři referenční modely jsou vybaveny číselníky s motivem palmy, který evokuje svěží, živé tropické lesy. Číselník s vroubkovaným motivem odkazuje na vroubkovanou lunetu, jenž je jedním z podpisových estetických stylů značky.

Motiv palmy se nachází na olivově zeleném, stříbrném a zlatém číselníku. Modely jsou dostupné v různých variacích na náramku Oyster i Jubilee ve variantách z oceli Oystersteel a její kombinaci s 18kt žlutým zlatem či růžovým zlatem Everose. Hodinky jsou doplněny lunetou hladkou, vroubkovanou či osázenou diamanty. 

Vroubkovaný motiv lze spatřit na zlatém, stříbrném a jasně modrém číselníku. Modrá varianta je dostupná na náramku Oyster i Jubilee s bílým Rolesorem (kombinací oceli Oystersteel a 18kt bílého zlata) a s hladkou, vroubkovanou či diamanty osázenou lunetou. Stříbrný číselník je doplněn růžovým zlatem Everose a zlatý číselník potom 18kt žlutým zlatem, rovněž v různých kombinacích náramku a lunety.

Nové modely Datejust 36 jsou vybaveny kalibrem 3235, strojkem, který stojí v čele hodinářské technologie. Stejně jako všechny hodinky Rolex disponuje také Oyster Perpetual Datejust 36 certifikací Superlative Chronometer, která zaručuje vynikající výkon na zápěstí. 

Od svého uvedení na trh v roce 1945 jsou Datejust archetypem klasických hodinek díky svým funkcím a estetice, které nikdy nevyjdou z módy. Podařilo se jim překlenout éru a zachovat si stávající estetické vlastnosti, díky nimž jsou okamžitě rozpoznatelné.

www.hodinarstvibechyne.cz

CategoriesNezařazené