L

Louis Vuitton rozšiřuje rodinu hodinek Tambour o novou řadu Street Diver

Hodinky Tambour Street Diver zhmotňují všechny klíčové atributy značky Louis Vuitton – vysoce kvalitní řemeslné zpracování, všestrannost, kreativní důvtip a svobodu vyjádření. Pokračuje v pomyslné cestě do neprobádaných horologických končin, na kterou se módní dům vydal v roce 2002 s uvedením prvních hodinek pod značkou Louis Vuitton. 

Jedinečný design hodinek Tambour, jejichž pouzdro je vyrobeno z jediného kousku kovu a má širší spodní část oproti svrchní, je inspirován tvarem bubnu. Hodinky mají hranaté nožky, které spojují pouzdro s řemínkem. Lunetu zdobí po obvodu 12 písmen „L-O-U-I-S-V-U-I-T-T-O-N“. Hodinky Tambour se během dvou dekád proměnily v ikonický a snadno rozpoznatelný kousek. 

Jako všechny geniální návrhy je i pouzdro hodinek Tambour nadčasové a přizpůsobivé. Během uplynulých 19 let se objevilo v mnoha podobách, počínaje oslnivými kousky s klenotnickými prvky, přes ceněné chytré hodinky Tambour Horizon až po modely s mnoha komplikacemi, jako je Tambour Curve Flying Tourbillon Poinçon de Genève s létajícím tourbillonem, uvedený v loňském roce.

Letos se ikonické hodinky představují v nové podobě jako Tambour Street Diver. Značka Louis Vuitton tak vstupuje do světa exkluzivních sportovních hodinek a představuje model, který se hodí do tělocvičny i klubu, na pláž i do kanceláře. Je robustní, výrazný a vysoce sportovní. Tambour Street Diver splňuje všechny požadavky tradičních potápěčských hodinek, zároveň si zachovává barevné, kreativní a originální stylové prvky, klíčové pro módní dům. 

www.louisvuitton.com

CategoriesNezařazené