…a řekněte svým stylem, kdo opravdu jste! Značka ROWENTA přichází s revolučními zastřihovači vlasů a vousů, které vám pomohou jasně vyjádřit, jak se cítíte a kým jste. Jednoduchost, rychlost a preciznost vám umožní dokonalý styling každý den. A protože teď platí: „Rozmanitost is the new black“, neboli každý styl je in a výjimečný, záleží jen na vás. Vyberte si jeden z ultra výkonných zastřihovačů – čeká vás stoprocentní spokojenost. A to ať už vsadíte na jednoduchost a maximální pohodlí, nebo preciznost a zároveň hravost… 

Styl XPert ocení každý muž, který chce být úspěšný, při práci ze sebe vydává vždy maximum a spokojí se jednoduše jen s tím nejlepším. Miluje luxus spojený s kvalitou a jeho největší jistotou je pevné sebevědomí!

Pokud byste si chtěl více se svým stylem pohrát, dát vousům různé délky na různých částech tváře, potřebujete konkrétní nástavec – ideální volbou je nový multifunkční zastřihovač Rowenta Selectium (TN9460F4), který se postará o precizní úpravu všech typů vlasů a vousů! Je výjimečný svými 14 nástavci, které dostanou pod kontrolu nejen vaše vlasy a vousy, ale i ty nejmenší chloupky na těle. Zastřihovač disponuje nástavcem pro pohodlné holení pokožky, který ji chrání před podrážděním, a přesto ji učiní dokonale hladkou.  Navíc je vybaven dvěma čepelemi, které zajistí vysoce přesnou úpravu. Je tak perfektní pro detaily jako je vykreslení linií nebo styling knírku či kotlet. Zbavit se snadno můžete i nehezkých chloupků v nose či uších s nástavcem pro bezbolestné a účinné zastřižení chloupků v nose a uších. Zvláště velká čepel na vlasy a tradiční čepel na vousy zaručí naprosto dokonalé výsledky. Čepele jsou vyrobeny s životností po dobu až 15 let. Selectium můžete vzít do sprchy – díky technologii Wet&Dry je 100% vodotěsný. 

Při úpravě jakkoli hustých vousů nešlápnete vedle ani se zastřihovačem Rowenta Advancer (TN5241F4), který zaručí skvělé výsledky díky technologii samoostřících čepelí z prvotřídní nerezové oceli, vysoce přesnou úpravu detailů a dlouhou výdrž baterie. Na jedno nabití dokáže fungovat až po dobu 120 minut. Díky extrémně výkonnému motoru je efektivní zastřižení jedním tahem jistotou. Rychlost motoru si nastavte podle svých představ a dle hustoty vašich vlasů a vousů, od rychlosti 1 po Turbo (6500 rpm). Zastřihovač disponuje celkem třemi nastavitelnými hřebenovými nástavci na vlasy pro různé délky (od 3 až 30 mm nebo dokonce od 1 do 15 mm) s přesností nastavení na 1 mm. Tento odolný pomocník s vámi opravdu dlouho vydrží, jeho životnost břitů je až 15 let!

Všestrannost v úpravě platí i pro zbrusu nový Rowenta Forever Sharp Ultimate Xpert (TN6200F4), se kterým budete mít svůj styl maximálně pod kontrolou, od hladkého oholení po středně dlouhé vousy. Zastřihovač je extrémně ostrý, přesný a nepostradatelný, můžete s ním tvarovat, zastřihávat či holit vousy jakékoli délky, a to bez podráždění pokožky – k tomu využijete nástavec, který podráždění pokožky účinně zabraňuje. Hybridní zastřihovač Forever Sharp Ultimate Xpert disponuje třemi specializovanými nástavci na vousy – precizní holící strojek pro detailní lemování (0 mm), čepel  Forever Sharp a tradiční čepel pro středně dlouhé vousy. V balení je také sedm hřebenovitých nástavců pro délku vousů od 0,4 mm do 17 mm a nový gumový nástavec, který usnadňuje oholení tváře i těla, zmírňuje riziko pořezání a podráždění pokožky účinně zabraňuje (není určen pro citlivou oblast třísel a podpaží). Náročné požadavky na hladkou tvář i hladké tělo tak zastřihovač snadno splní. Díky samoostřící titanové čepeli s vámi Forever Sharp Ultimate Xpert vydrží opravdu dlouho: Břity jsou vyrobeny s životností po dobu až 15 let. Zastřihovač je vybaven ukazatelem stavu baterie, který vám umožní před každým holením zkontrolovat jeho nabití. Zajisté si zamilujete i technologii Wet&Dry, která vám dovolí vzít si strojek dokonce i do sprchy či vany.

Zastřihovače z řady Style sednou každému  muži, který se stará o své zdraví a tělo – když jste ve formě, zvládnete totiž absolutně všechno. I to, co se může zdát nemožné.

Jsou vaše tajné zbraně šarm, styl a elegance? Vsaďte na zastřihovač Rowenta Forever Sharp Comfort (TN6040F4), se kterým je vítězství předem v kapse. Je všestranným pomocníkem pro každého muže, který si potrpí na dokonale upravené vousy. S novým nástavcem na holení těla navíc zvládnete i úpravu téměř všech chloupků na těle (není určen pro citlivou oblast třísel a podpaží). Díky optimální účinnosti a pohodlnějšímu skluzu je riziko pořezání a podráždění pokožky znatelně menší. Zastřihovač je šikovným 3v1 pro zastřihování, tvarování a holení. Zaručí vždy dokonalé výsledky téměř bez námahy!

Opravdu precizní tvarování i na těžko dostupných místech je podpořeno speciálně zkonstruovanou profilovanou čepelí, která je navíc oboustraná a nabízí tak výbornou viditelnost a dokonalou kontrolu. Manipulaci výrazně usnadňuje také benefit holení oběma směry. Vysoce kvalitní nerezové břity s titanovým povrchem není třeba nikdy měnit, jsou samoostřící a jsou vyrobeny s životností po dobu až 15 let. Další výhodou zastřihovače je, že si poradí s úpravu třídenního strniště, kratších vousů nebo dokonce hustých desetindenních vousů – součástí balení je 5 hřebenových nástavců pro zastřižení o jakékoli délce (1-2-3-5-6 mm). Zároveň vás jistě potěší dlouhá provozní výdrž, lithium-iontová baterie zajistí nepřetržité zastřihování vousů až po dobu 120 minut a rychlonabíjení za pouhé 4 minuty pro jedno kompletní oholení. Kromě toho lze strojek nabíjet přes USB kabel, nemusíte tedy s sebou na cesty brát zbytečné nabíječky navíc! Vytvořte si skvělý sestřih vašich vousů, a to klidně na sucho, nebo ve sprše s pěnou, prostě tak, jak vám bude vyhovovat.

Nedáte dopustit na svůj rituál: Dokonalá hygiena a úhledný vzhled s pečlivě upravenými vousy a vlasy? V tom případě pro vás bude ideální nový zastřihovač Rowenta Advancer (TN5221F4) se stabilním výkonem a širokou řadou velmi přesných nastavení pro rychlou a dokonalou úpravu. Mít styl přesně podle vašeho přání je zkrátka hračka! Zastřihovač má totiž celkem 45 délek zastřihování (od 0,5 mm do 30 mm) s přesností nastavení na 1 mm. Dokonalou úpravu zvládnete jedním tahem díky vysoce výkonnému motoru, podle hustoty vlasů pouze zvolíte rychlost od 1 po Turbo (6500 rpm). Rowenta Advancer je vybaven indikátorem baterie, takže vždy přesně víte, jak dlouho zastřihovač ještě vydrží. Multifunkční zastřihovač má čepele vyrobené s životností po dobu až 15 let a je vybaven celkem třemi hřebenovými nástavci na vlasy, se svým protinárazovým pouzdrem si ho můžete vzít s úplným klidem, jak na hardcore trek, tak na jakoukoli jinou dlouhou cestu.

Rowenta Selectium (TN9440F4) je skvělým pomocníkem pro všechny, kteří si potrpí na dokonale upravené vlasy a vousy. Výkonné 10v1 pro neomezené možnosti úpravy! Je dokonce vybaven i nástavcem pro zastřihování chloupků v nose a uších. Ten zajistí bezbolestné zastřižení díky systému rotačních čepelí. Zastřihovač disponuje indikátorem stavu baterie, který vás vybídne k nabití přístroje a vám se tak už nikdy nestane, že váš  „nejlepší přítel“ nebude připravený přesně ve chvíli, kdy ho budete nejvíce potřebovat. Je také vybaven holícím nástavcem pro holení do hladka, takže je opravdu jen na vás, jaký styl zrovna zvolíte. Se vždy naostřenou čepelí, díky samoostřící technologii, dokonale zastřihnete i ty nejhustší vlasy a vousy. A ať už totiž vsadíte na stylový plnovous s precizní úpravou na tvářích, čerstvě zastřižené vlasy nebo dokonale upravené chloupky na těle, tento pomocník s nástavci na téměř všechny úpravy za vás odvede veškerou práci a vy můžete vypadat skvěle a dle svých představ při jakékoli činnosti, a to úplně každý den! Zastřihovač má čepele vyrobené s životností po dobu až 15 let.

Vím, co chci – je tohle právě vaše motto? Pokud ano, styl Easy je ten pravý. Uznáváte nadčasovou klasiku a vyznáváte jednoduché, inteligentní řešení problémů a nedbalá elegance vám je blízká…

…pak rozhodně neuděláte chybu, když si pořídíte hybridní zastřihovač Rowenta Forever Sharp 3v1 (TN6000), se kterým budete každý den vypadat skvěle. Je všestranný a voděodolný, s technologií Wet&Dry s klidem zvládnete styling i ve sprše. Je vybaven nástavci (1, 3 a 5 mm), které se postarají o zastřihávání, tvarování i holení. Bez nástavce je délka zastřižení na 0,4 mm. Jeho extrémně ostré oboustranné čepele zajistí přesné a dokonalé výsledky. Vysoce kvalitní břity ze 100% nerezové oceli jsou samoostřící, bez nutnosti výměny, což ocení zejména vaše peněženka a jejich životnost je až 15 let*! Zastřihovač vydrží až 120 minut bez dobíjení, což představuje asi dva měsíce běžného provozu a přibližně 26 kompletních zastřižení. Na jedno zastřižení jej díky funkci rychlonabíjení s použitím USB kabelu dobijete za neuvěřitelné 4 minuty! Jeho použití je snadné a velmi komfortní, neboť je lehký, přesně padne do ruky a samozřejmě je omyvatelný vodou. 

Máte rádi kontrast silných a hustých vousů s hladce upravenou tváří? I nedbalá elegance vyžaduje specialistu. Rowenta má řešení i pro vás – Rowenta Nomad Easy (TN2300F1).  Zastřihovač má vysoce kvalitní břity a až šest délek zastřižení, zajistí tak požadovanou délku vousů a dokonalou úpravu do nejmenšího detailu. Díky hřebenovému nástavci s nastavením přesností na 1 mm můžete měnit svůj vzhled podle nálady, a to od délky 0,5 mm do 7 mm. Navíc je vybaven samoostřící technologií, kterou by vám každý nomád záviděl! Při úpravě oceníte nejen kompaktnost ale i kvalitní břity z nerezové oceli, které jsou vyrobeny s životností až 15 let!

A pokud zkrátka potřebujete mít vždy přesně upravené vlasy, vousy, tvář i tělo – optimálním řešením pro vás je všestranný zastřihovač Rowenta Trim&Style 13v1 (TN9140F4) s vysokorychlostním motorem (6500 rpm) a čepelí s titanovým povrchem. S tímto vybaveným 13v1 budete mít svůj styl absolutně pod kontrolou. Nechtěných chloupků v nose a uších se zbavíte absolutně bezbolestně se systémem rotačních čepelí a dokonale hladkého těla dosáhnete s doplňkovým holícím strojkem na tělo. Efektivní zastřižení jedním tahem zajišťuje vysokorychlostní motor (6500 rpm) – zaručí dokonale hladké výsledky a šetří čas. Výbava pro úpravu vlasů, 6 fixních hřebenových nástavců (3-6-9-12-15-18 mm), nabízí řadu alternativ úpravy účesu! Minimální délka délka zástřihu bez hřebenového nástavce: 0,5mm. Své vousy můžete upravovat a tvarovat pomocí 32mm čepele na vousy a dvěma nastavitelným hřebenovým nástavcům na vousy (od 3mm do 12 mm), s přesností nastavení na 0,5 mm. Multifunkční zastřihovač umožňuje používaní i ve sprše díky technologii Wet&Dry a poskytuje tak lepší hygienu při holení všech partií. Je vybaven odolnými čepelemi s životností až 15 let.

www.rowenta.cz

 

CategoriesNezařazené