O

Oblíbená molekulární kosmetika Dr. Barbara Sturm je nyní lépe dostupná

Špičková německá molekulární kosmetika Dr. Barbara Sturm se za necelé tři roky na našem trhu těší obrovskému zájmu. Proto se ve FAnn rozhodli rozšířit prodejní síť a od března bude nově k dostání ve 21 vybraných FAnn parfumeriích, včetně FAnn Beauty Atelieru, a také na e-shopu www.fann.cz.

Filozofie molekulární kosmetiky vznikla jako další logický krok navazující na práci Dr. Sturm, která si dala za cíl vyvinout mimořádně efektivní péči s jednoduchým použitím, která bude účinně regenerovat, hydratovat, chránit a vyživovat naši pokožku. Přípravky v sobě logicky propojují unikátní aktivní látky, nezřídka vůbec poprvé použité ve světě kosmetiky s mocnými přírodními extrakty. 

Srdcem všech přípravků je výtažek ze šruchy zelné (purslane), tzv. „fontány mládí a zdraví“. Jde o rozšířenou rostlinu z čeledi šruchovitých, jejíž blahodárné omlazující účinky byly známy už v antickém Řecku a která je nedílnou součástí čínské medicíny. Tajemstvím šruchy je enzym telomeráza působící jako mocný antioxidant a ochrana před záněty. Mimoto obsahuje ve vysoké koncentraci přírodní glutatoin, silný antioxidant, vitamíny A, E a C, Omega 3 mastné kyseliny a kyselinu A-linolenovou, které chrání pokožku před volnými radikály a předčasným stárnutím, navrací jí pružnost a zpevňují ji.

Všechny produkty značky Dr. Barbara Sturm neobsahují syntetické vůně, parabeny ani minerální oleje. Jsou vhodné pro všechny typy pleti a obsahují chemicky neupravované výtažky. Zklidňují stresovanou pokožku a navrací jí přirozený jas. Nejsou testovány na zvířatech a jsou bezpečné pro používání i během těhotenství.

Nejoblíbenějším a nejprodávanějším produktem je vedle unikátních sér základní pleťový krém.

Face Cream, krém na obličej, cena 4360 Kč, 50 ml

 

FACE CREAM 

  • pleťový krém podporuje obnovu buněk 
  • vyživuje a obnovuje pleť 
  • chrání citlivé kožní buňky proti vnějšímu znečištění
  • obnovuje elasticitu a vitalitu pleti 
  • stimuluje tvorbu kolagenu a eliminuje jemné linky a vrásky 
  • krém nemá SPF faktor, proto je vhodný jak na den, tak i na noc
  • poskytuje ochranu před buněčným stárnutím

APLIKACE

Naneste ráno a/nebo na očištěnou pleť. Aplikujte jemnými pohyby na pokožku obličeje, krku a dekoltu. Ráno na ochranu před sluncem můžete do krému přidat několik kapek přípravku Dr. Sturm SUN DROPS nebo jej použít 5 minut po aplikaci krému.

AKTIVNÍ LÁTKY

  • Šrucha zelná – uklidňuje a snižuje viditelné známky podráždění, stimuluje obranu proti volným radikálům a chrání tak pleť proti předčasnému stárnutí
  • Šišák – bojuje proti stárnutí, pomáhají zklidnit pleť a snižují viditelné známky podráždění
  • Vitamin E – antioxidant, který zabraňuje stárnutí pleti 
  • Panthenol – má silné hydratační, zjemňující, změkčující (vytváří ochrannou bariéru na povrchu pleti a zabraňuje tak ztrátě vody) a uklidňující účinky
  • Skvalen – podporuje buněčnou bariéru a pomáhá při regeneraci
  • Bambucké máslo – podporuje buněčnou bariéru a pomáhá při regeneraci
  • Kukuřičný olej – má antioxidantní vlastnosti a efektivně vyživuje, hydratuje
  • Glycerine – zajišťuje vstřebání hydratačních látek 
Dr. Barbara Sturm , Los Angeles.

„Nikdy mne nenapadlo, že se jednou budu věnovat lidské kůži, protože od chvíle, kdy jsem se rozhodla pro medicínu, snila jsem o ortopedické chirurgii. Zajímalo mne vše, co souviselo s pohybem a s tím, jak po úrazech či nemocech vrátit lidem schopnost „postavit se zpátky na vlastní nohy“. Během své praxe jsem se ale stále častěji setkávala s problematikou zánětů a jejich prevence. Odtud to byl jen krůček k výzkumu aktivních látek, kam mne nasměrovala spolupráce s univerzitními kapacitami z Harvardu a Pittsburgu. Najednou jsem zjistila, že to má pro mne mnohem větší atraktivitu. Začala jsem se naplno věnovat testování přírodních látek a jejich vlivu na léčbu a zklidnění podráždění. Odtud jsem se postupně přeorientovala i na problematiku lidské pokožky,“ objasňuje Dr. Sturm.

www.fann.cz

CategoriesNezařazené