Kolekce Verona je Coinovou ódou na středomořský způsob život plný veselí, smíchu a odvahy jednat spontánně. Oslava bohatství a potěšení z něj. Jednoduše to, čemu Italové říkají Dolce Vita. Květinové zahrady a olivové háje Verony se proměnily ve zlatý základ, v němž se třpytí diamanty jako slunce oslňující pulzující Janovský záliv. 

O pár set kilometrů dál, na druhé straně poloostrova, leží magické město Benátky, Venezia, z něhož pochází tajemná kráska hrdě kráčející uličkami starobylého města. Venetian Princess je kolekcí, v níž obzvláště vyniká Coinův poznávací motiv – zlatá kroucená nit, která se vine šperky jako lana kotvících gondol.

Verona, město, kam Shakespeare zasadil nesmrtelný příběh Romea a Julie, se stalo inspirací pro kolekci Love in Verona. Jednoduchá pravidelnost Zavřít oči, zasnít se a přenést se duchem tisíce kilometrů daleko. Do cypřišových hájů slunného Portofina, jedinečných Benátek dýchajících bohatou historií, Verony, města nesmrtelných milenců, anebo do tepající metropole módy nad Seinou. Těmito místy se inspiroval italský rodák Roberto Coin ve svých kolekcích šperků.

Classique Parisienne, kolekce vycházející z šarmu Francouzek, představuje geometrii ve své nejženštější podobě. Čisté linie podtrhnou jedinečnost srdcového i oválného tvaru obličeje a budou slušet jemným křivkám těla stejně jako těm výrazným. Díky jejich minimalistickému designu zazáříte během dovolené na Azurovém pobřeží i na módní přehlídce v Paříži. Který cíl si se šperky Roberto Coin vyberete, je jen na vás. 

CategoriesNezařazené