Z

Zkrášlující emulze Black Rose od Sisley je nezbytností vašeho léta

Než vyměníte kalhoty za šaty a košile za tílka, tak je potřeba připravit svou kůži na sezónu, kdy bude více na očích než v posledních měsících. Nevíme o lepším produktu, který vaši pokožku doslova transformuje! 

Black Rose Beautifying Emulsion je vysoce hydratační a zkrášlující emulze, která poskytuje přirozený jas a pružnost mladistvé pokožky. Růžová emulze je komfortní jako balzám, hedvábná jako olej a lehká jako voda. Její nemastná textura se okamžitě vstřebává a umožňuje oblékání ihned po aplikaci. Kultovní a návyková vůně kolekce Black Rose s jemnou vůní růže, zanechává na těle absolutní pocit pohody.

Jak je toto všechno možné? Produkt totiž obsahuje aktivní rostlinné složky, které využívají sílu přírody k tomu, aby nás dělaly krásnější. Olejový extrakt z černé růže zjemňuje a vyhlazuje, extrakt z máchličky paví podporuje hydrataci a dodává pokožce pružný vzhled, olej z lničky zachovává rovnováhu lipidů a vyživuje, zjemňuje a zklidňuje pokožku. Zapomínat bychom neměli také na vodný extrakt z černé růže, který vyhlazuje strukturu pokožky a dodává jí jasnější vzhled, roztok biosacharidů, jenž hydratuje a dodává pokožce velmi „broskvově měkký“ pocit, přírodní tokoferoly neboli antioxidanty a v neposlední řadě také na extrakt z bílého zázvoru, který podporuje vláčnost a pružnost pokožky.

Hydratace a zkrášlení

Produkt si klade za cíl dva nelehké cíle, a to je hydratace a zkrášlení. Tato ultra krémová emulze obsahuje řadu hydratačních a vyživujících klíčových složek. Kůže je po použití plná, měkká a komfortní. Zkrášlující emulze z černé růže sublimuje pokožku tím, že ji zahalí dokonalým závojem s okamžitým a dlouhotrvajícím účinkem. Kůže je navíc i neodolatelně pružnější a zářivější a obnovuje svůj přirozený jas. Co více si na léto přát?

Použití a výsledky

Aplikujte ráno nebo večer na čistou a suchou pokožku lehkými tahy po celém těle. Pokožka je okamžitě vyhlazená, měkčí a zářivější. Tělo je pokryto saténovým povrchem. Den za dnem je zachován hydrolipidický film pokožky. Pokožka je plná, vláčnost a pružnost mladistvé pokožky jsou obnoveny. Kůže je zkrášlena a její přirozená záře je obnovena.

SISLEY Black Rose Beautifying Emulsion, 200 ml, k dostání za 3 600 Kč na www.sisley-paris.com.

CategoriesNezařazené