Po dvou letech konečně mohla módní návrhářka Natali Ruden uspořádat toužebně očekávanou módní přehlídku. Její módní přehlídky byly vždy událostí sezóny a nejinak tomu bylo i tentokrát.

Na terase Průhonického zámku přivítala na sto padesát hostů, kteří si po roce odříkání a izolace mohli naplno užívat společenskou akci, na jaké jsme byli zvyklí před pandemií. Nazvala ji Viva la Vita! Sláva životu! jako oslavu návratu do normálního života.

Natali Ruden původně plánovala malou přehlídku, „jen několik modelů a skleničku vína“, ale nakonec dvanáct modelek předvedlo 48 modelů a hosté se jen neradi loučili s krásným večerem.

Kolekce Natali Ruden zahrnovala jak modely pro běžné denní nošení, tak i slavnostnější šaty, ale i nádherné večerní róby a jako třešničku na dortu předvedla jako poslední Miss České republiky Aneta Vignerová svatební šaty.

Natali Ruden je stálicí na českém módním nebi přes dvacet let a její butik v Dlouhé ulici č. 3 v Praze u Staroměstského náměstí je Mekkou vyhlášené oděvní tvorby.

O NATALI RUDEN

Natali Ruden je módní návrhářkou s originálním a jedinečným stylem. Pokračuje tak v rodinné tradici, zvolila si stejné povolání jako dříve i její matka. S vlastní módní značkou působí Natali Ruden na našem trhu již od roku 1992. Patří mezi nejúspěšnější módní návrhářky u nás, dvanáct let má luxusní butik u Staroměstského náměstí v Praze, každý rok pořádá originální autorské módní přehlídky, které jsou vždy událostí sezóny. Její modely byly k vidění na Pražském hradě, v Londýně, New Yorku a dalších světových metropolích. Je vyhledávaná nejen pro originalitu jejích modelů, ale i kvůli jejich preciznímu zpracování a v neposlední řadě zákaznice oceňují profesionální a individuální přístup ke každému klientovi.“

CategoriesNezařazené