P

Přivítejte nového hráče na pražské street-food scéně!

Až budete mít chuť na nebývale vynikající hot dog, zajděte na Staroměstské náměstí do Bistra U Prince. Hot dog je chuťově vyladěný, opravdu velký a podává se v pečivu z vlastní pekárny. Za cenu do 79,- Kč dostanete víc, než byste čekali.

Nové bistro najdete přímo vedle vchodu do Hotelu U Prince naproti pražskému Orloji. Otevřeno má každý den od 10:00 do 23:00.

Kromě hot dogu si můžete pochutnat také na šťavnatém burgeru z výběrového masa nebo poctivých farmářských hranolkách, které zde podávají se speciální lanýžovou majonézou za příznivých 129 Kč.

Zahnat žízeň nebo zapít zmiňované delikatesy můžete tankovým pivem (aktuálně za 39,- Kč) nebo oblíbenou malinovkou. Harmonického zážitku dosáhnete i díky venkovnímu posezení u bistra, které najdete v samotném tepoucím srdci staré Prahy.

Bistro U Prince je jedním z mála míst v Praze, které směle konkuruje slavnějším fast-foodovým řetězcům a specializovaným burgerovým restauracím. Je to nová tvář, se kterou se musí na pražské gastronomické scéně počítat. Ambice k tomu má, přesvědčte se sami.

Adresa: Bistro U Prince, Staroměstské náměstí 29, Praha 1

CategoriesNezařazené