M

Maledivy i Mexiko: Nejluxusnější hotely, které v létě navštívit

Připravili jsme pro vás exkluzivní výběr hotelů ve spolupráci s cestovní kanceláří S-GUIDE. Selekce zahrnuje destinace po celém světě. Je tedy jen na vás vybrat si, zda preferujete blízké Španělsko nebo exotický Vietnam.

„Rádi plánujeme a plníme vaše sny, ať už toužíte po luxusní dovolené na pláži nebo po poznávací cestě exotikou. Náš tým zkušených travel designerů je plný inspirací a je otevřený vám splnit nezapomenutelné zážitky,“ popisují v S-Guide. Zde jsou jejich tipy:

Zannier Hotels Bai San Ho (Vietnam)

Krásný nový resort, rozprostírající se na 98 hektarech nádherné svěží přírody, byl otevřen teprve na konci roku 2020. Tropické lesy se zde prolínají s nádhernou písečnou pláži, která nabízí ideální podmínky k odpočinkové, ale také aktivní dovolené. Relaxujte na lenoškách při poslechu šumění moře, vyzkoušejte si windsurfing, vydejte se na track divokou přírodou nebo se nechejte hýčkat v kouzelných lázních. Zde si dovolenou zkrátka užijete zcela dle svého gusta. Útočištěm Vám navíc budou naprosto kouzelné vily, kombinující přírodní prvky a okolní přírodu s moderním a komfortním vybavením.

Více informací naleznete zde.

Six Senses Ibiza (Španělsko)

Na severu ostrova Ibiza bude v létě roku 2021 otevřen nový krásný resort od luxusního řetězce Six Senses. Svým designem překonal všechny očekávání a nabízí tak ubytování v netradičních apartmá, která si zcela jistě zamilujete. Jeho ústředními tématy jsou komunita, jednota a spiritualita, které vycházejí z místního bohémského stylu života. Zatímco jih ostrova se zmítá v rytmu nočních večírků, na severu naleznete naprostý klid blahodárný pro duši. Samozřejmější je také skvělý servis, který k pobytu v Six Senses neodmyslitelně patří. Mistr šéfkuchař Eyal Shani si Vás bude rozmazlovat svými lahodnými organickými pokrmy. Nebude chybět ani relaxace v kouzelných lázních, bohatý hudební doprovod a možnost využít nahrávacího studia.

Více informací naleznete zde.

Patina Maldives (Maledivy)

V druhé půlce roku 2021 bude otevřen nový resort Patina na unikátním souostroví Fari. Jeho specifičnost tkví v jedinečném konceptu, který staví na komunitě a vzájemné spolupráci. Celkem na čtyřech ostrovech tohoto souostroví naleznete čtyři luxusní resorty, které spolu spolupracují. V samotném resortu Patina naleznete krásné designové vily, které jsou svým stylem pro Maledivy zcela unikátní. Jejich návrhářem je uznávaný architekt Marcio Kogan, který je držitelem mezinárodního ocenění od Studia MK27. Využil zde principy tzv. biofilického designu, který okolní přírodu propojuje se samotnou stavbou. Užijete si zde nekonečný odpočinek a klid. Naopak za sporty a zábavou se budete moci vydat na okolní ostrovy.

Více informací naleznete zde.

Papaya Playa Project (Mexiko)

Jedinečný butikový hotel Papaya Playa vás nadchne svým okouzlujícím designem. Je zasazeným do divokých lesů ležících u okouzlující písečné pláže. Budete si tak moci užít ničím nerušený klid, kde vám bude dělat kulisu pouze panenská příroda a šum moře. V apartmá a pokojích si budete připadat jako v exotických chýších. Věřte, že zde naleznete klid a mír pro vaši duši i tělo. Útulné terasy s pohodlnými hamaky přímo vybízejí ke chvílím stráveným s příjemnou knihou nebo přáteli. V soukromém bazénu se budete moci osvěžit a následně vyrazit na nedalekou pláž. Celý resort je svou dispozicí vhodný jak pro pobyty skupin přátel, tak pro rodinné dovolené s dětmi.

Více informací naleznete zde.

CategoriesAgenda