P

Podzimní trendy kousky, které najdete ve vašem šatníku

Téma udržitelnosti se nezbytně promítá i do módního průmyslu. Vyselektovali jsme pro vás proto tři podzimní trendy, které nejspíš vytvoříte již ze svého stávajícího šatníku. Inspirujte se letošními runway looky.

 

Top Gun & bomber

Je na čase opět vytáhnout bomber jacket. Populární bundy se objevily na přehlídkách značek Céline, Off-White nebo Prada a je jen na vás, zda vsadíte na klasiku nebo přidáte i barvy a zdobení. Nejen přetrvávající popularita streetwearu, ale i nový snímek Top Gun: Maverick se zasloužil o oprášení stylového a praktického kousku, který je na podzim jako dělaný.

Pink Ladies

Předpověď barvy roku společnosti Pantone letos úplně nevyšla, trendy paletě totiž místo decentní fialové dominuje nepřehlédnutelný sytě fuchsiový tón známý jako Hot Pink. Módní dům Valentino do ní zabarvil celou kolekci i přehlídkový set pro letošní podzim a netrvalo dlouho, než neonovou růži začaly následovat i další značky.

 

Nad kolena

80s fashion, but make it better. Tak by se daly shrnout trendy nejen z 80., ale i z 90. let minulého století, které jsou zpátky, ale s citlivým ohledem na aktuální dobu. Dalším statement kouskem, který se oslavně vrací právě v čas sychravé změny ročního období, jsou kozačky nad kolena, které vám při správné volbě opticky prodlouží nohy a zároveň vás zahřejí. Inspirujte se u labelů Bottega Veneta, Louis Vuitton nebo Givenchy.

CategoriesNezařazené