D

Dream Big: Jak si zdokonalit třetinu života?

V posteli trávíme třetinu našich životů a není žádným tajemstvím, že do kvalitního spánku se vyplatí investovat alespoň tolik, jako do jiných oblastí životního stylu. Hodinky, šperky, parfém či nejnovější technologickou vychytávku jste už svým blízkým koupili. Proč však nedarovat dokonalý odpočinek, který si vaši blízcí můžou užít každý den?

 

Ložním prádlem na celý život s vyšitými iniciály dáte stylově najevo, že vám na nich záleží a myslíte na jejich pohodlí a potřebou regeneraci po celý rok. Darujte, nebo dopřejte i sobě samým, možnost zachumlat se, snít ve velkém i nechat ráno alespoň jednou neustláno. Rozbalit elegantní krabici s prémiovým povlečením či polštářek s vyšitým vzkazem na míru je zážitek, který jde daleko za moment překvapení. Radost, jíž nejkvalitnější peřiny a ložní prádlo z přírodních materiálů od MARIELI přinesou každý večer i ráno životů, je to gesto navíc.

 

Poukaz na nákup u českého, etického a udržitelného výrobce, který osobně dbá na kvalitu každého nadýchaného setu, je originální a osobní dárek a must-have výbava vlastní domácnosti. Produktové portfolio MARIELI můžete vybírat z pohodlí domova na www.marieli.cz nebo osobně ve Ones concept store a Magniflex Showroom v Praze.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené