V

Vlasy jako Jennifer Lopez: Vyzkoušejte Money Mask

Pokud i vy sníte o dokonale lesklých, hebkých vlasech, kterými se pyšní Kim Kardashian, Jennifer Lopez nebo Ariana Grande, máme pro vás skvělou zprávu. Za jejich vzhledem stojí nejžádanější stylista Hollywoodu Chris Appleton, který se spojil se značkou Color Wow a společně vytvořili svatý grál pro luxusní vlasy – masku Money Masque.

Money Masque má lehkou, gelově-krémovou texturu a je ideální pro opravu všech typů vlasů, včetně jemných i hrubých. Na rozdíl od většiny masek neobaluje vlasy hustými, těžkými hydratačními látkami, které vlasy uhladí, ale zatíží a zanechávají je zplihlé. Money Masque působí uvnitř. Okamžitě proniká do vlasové kutikuly a dodává vlasům maximální hydrataci a bohatý, silný účinek.

Money Masque zanechá vaše vlasy zářivé a pružné díky obsahu účinných aktivních látek. Modrá mořská kapusta je bohatá na elementární síru a váže se na poškozený keratin, obnovuje jeho pevnost a pružnost, je bohatá na antioxidanty chránící barvu, PLUS poskytuje extra zklidnění pro chemicky ošetřená vlákna. Hydrolyzovaný komplex rostlinných proteinů zase funguje jako posilovač vlasů, vytváří ultratenký plášť, který opravuje a zpevňuje kutikulu, nezatěžuje vlasy, je vhodný i pro velmi jemné vlasy. Působí blahodárně na odbarvené, křehké vlasy. Směs mořských řas a řas ze Středozemního moře pak vyniká obsahem minerálů, vitamínů a sacharidů, které podporují optimální hydrataci, jedná se o silnou kombinaci přírodních hydratačních látek, jež poskytují dlouhotrvající hydrataci suchým, porézním a chemicky upraveným vlasům.

Masku aplikujte po umytí šamponem. Naneste ji na mokré vlasy a pomocí prstů (nebo širokého hřebenu) naneste přípravek od kořínků ke konečkům. Množství přípravku závisí na délce a stavu vlasů. Masku nechte na vlasech působit 3 až 5 minut ve sprše nebo až 30 minut pro hloubkové ošetření. Poté vlasy důkladně opláchněte. Přínosy a účinky masky Money Masque přetrvávají několik dní i během několika šamponování. Doporučujeme používat po každém třetím mytí. Masku seženete na Notino.cz.

CategoriesNezařazené