S

Snové bydlení i investice v soukromí Tiché Šárky

Ať už toužíte po vlastním domě snů nebo se jen poohlížíte po spolehlivé investici, která bude časem jen nabývat na hodnotě, nemusíte slevovat ze svých nároků. Ušetřete si čas se sháněním povolení a vsaďte pozemek v chráněné lokalitě Tiché Šárky v Dejvicích, kde je platné povolení k výstavbě designové vily již uděleno. 

 

Dokonalá lokalita celoročně prosluněného pozemku dělá z tohoto realitního projektu unikátní nabídku, které lze jen těžko odolat. Ulice V Šáreckém údolí propojuje Podbabu s Jenerálkou a ústí přímo do Divoké Šárky. Poloha na okraji Prahy 6 zaručuje, že za deset minut dojedete autem do centra a za stejnou dobu také dojdete pěšky do lesa a obklopující zeleně.

Stavební povolení? Vyřízeno. Vila je navržena jako dvoupodlažní dům s hrubou podlahovou plochou o výměře 918 m2 s částečně zapuštěným suterénem a stát bude na jihozápadně orientovaném pozemku o rozloze 13 083 m2. Obě nadzemní podlaží jsou koncipována jako futuristické kvádry, přičemž předsazené druhé patro tvoří dominantní prvek celé stavby. Tři hlavní hmoty prosvětlují velkorysé skleněné arkýře umístěné na východní a západní straně objektu. Orientace vily probíhá po horizontále, dům zasazený do výjimečné lokality na sebe nijak neupozorňuje a nevyčnívá.

Do interiéru vejdete hlavním vchodem ze suterénu s technickým zázemím domu, garáží pro tři vozy a výtahem do vyšších pater. Do toho prvního se dostanete i schodištěm umístěném v hlavním proskleném obytném prostoru, srdci celého domu. Z centrální části jednoduše vejdete do zahrady s jezírkem a na severní plochu pozemku přecházející v les nebo na prostornou terasu otevřenou na jih.

V prvním patře najdete několik ložnic s vlastními koupelnami, a kuchyni, na kterou navazuje spíž. Obě obytná patra propojuje výrazné točité schodiště. Do místností ve druhém podlaží se vstupuje přes galerii zakončenou halou prosvětlenou střešními světlíky. Tamní obytný prostor ještě doplňuje ložnice s koupelnou a šatnou a pokoj pro hosty s vlastním hygienickým zázemím. Obrys domu podtrhují masivní dřevěné stínící pergoly, které harmonicky uzavírají hmotu prvního podlaží a opticky oddělují oba centrální kvádry.

Toužíte-li po vlastní designové oáze obklopené zelení, avšak s krátkou dostupností do centra Prahy a s mezinárodní školou na dosah, zjistěte více o unikátním projektu v lokalitě Šáreckého údolí zde.

CategoriesNezařazené