B

Black Friday: Jaké slevy přináší beauty-tech gigant Foreo?

Nejočekávanější nákupní událost roku se blíží. Jak ale rozpoznat kvalitní produkt, který nebude jen impulzivním nákupem? FOREO, švédský gigant v oblasti kosmetických technologií, odhaluje unikátní nabídky na Black Friday, které jsou investicí do sebe sama. Zářivá, vypnutá a zdravá pokožka je tak na dosah díky slevám dosahujícím až 30%. Čím obohatit každodenní pečující rutinu?

FOREO BEAR

Stylový FOREO BEAR je super účinné ruční mikroproudové tonizační zařízení na obličej, které se stane vaším osobním trenérem pro tvář. První mikroproudové zařízení na světě schválené FDA účinně bojuje proti stárnutí pleti a viditelně vypíná kontury obličeje jemným energizováním a zpevněním všech 69 svalů na obličeji a krku.

Klinické testy jasně prokázaly, že FOREO BEAR výrazně minimalizuje vzhled hlubokých vrásek a jemných linek a zvyšuje pevnost a pružnost pokožky již za jeden týden. Díky anti-agingovému průkopníkovi FOREO BEAR bude příprava na sváteční sezónu rychlá, snadná a bezbolestná. Všechny přístroje BEAR jsou nyní dostupné s 30% slevou, včetně BEAR mini.

FOREO UFO

 

Chcete dodat své pokožce extra dávku hydratace v mrazivém období? UFO 2, které supluje profesionální beauty spa, je zážitkový přístroj pro péči o pleť, jenž vyživuje také tělo i mysl. Řada UFO 2 s relaxačními pulzacemi T-Sonic, plnospektrální LED světelnou terapií, kryoterapií a termoterapií poskytuje čistou relaxaci v klidu a pohodlí domova.

Beauty-tech značka FOREO přináší slevy na celou řadu UFO a aktivovaných pleťových masek pro komplexní luxusní dárek pečující o každý typ pleti. Maskování s UFO 2 zlepšuje úroveň hydratace pokožky o 126% již po 90 sekundách. Klinické studie také ukázaly, že UFO 2 výrazně snižuje výskyt vrásek již za sedm dní.

FOREO LUNA 3

Seznam neodolatelných hi-tech produktů by nemohl existovat bez nejznámější řady FOREO LUNA – přístrojů na čištění a zpevňování obličeje, které milují celebrity po celém světě. Na Black Friday 2022 značka překvapí 30% slevou na některé z nejnovějších zařízení na čištění pleti, jako je například výkonnější LUNA 3 a LUNA 3 plus, jež jsou ovládané prostřednictvím aplikace.

Řada LUNA má měkké silikonové štětiny, které zajistí hloubkové a zároveň jemné čištění. Odstraňuje až 99,5 % nahromaděných toxinů, jako jsou přebytečný kožní maz a odumřelé buňky. Díky nejmodernějším kosmetickým technologiím se čištění pleti stane skutečným rituálem krásy a zároveň i skvělým dárkem na Vánoce pro vaše blízké. Proč však neodměnit i sebe? 30% slevy budou dostupné na celou řadu LUNA kromě LUNA 4.

 

Nepromeškejte svou šanci a kupte si produkty FOREO se slevou až 30% na Notino.cz. Výhodné nabídky najdete i na foreo.com, vivantis.cz, sephora.cz a u dalších retailerů. 

CategoriesNezařazené