C

Co čekat od kolekce Marni x Carhartt WIP?

Kolaborace mezi značkami není rozhodně v módním odvětví nic nového. Jen v minulém roce se například značka Gucci spojila s brandem Balenciaga pro „Hacker Project“, ale i se sportovním gigantem Adidas pro dokonalý blend toho nejlepšího od obou značek. Co čekat od nejnovějšího spojení zavedených fashion jmen Marni a Carhartt WIP?

Některé módní reporty sice hlásí ústup  streetwearových trendů, kulturní aspekt módního prvku a nezpochybnitelný komfort však slibuje jeho setrvání mezi základními módními styly. Spolupráce high-endových fashion značek se streetwearovými brandy navíc patří stále mezi velké trendy. Král kolaborací, newyorská značka Supreme, je toho jasným důkazem.

Na seznam must-have kousků, které navíc pocházejí z limitovaných kolekcí se sběratelským potenciálem, přibylo duo italského brandu Marni, jenž se spojil s americkou workwearovou legendou, značkou Carhartt a její sub-značkou Carhartt WIP. Kolekce, která má oficiální release date 14. ledna, spojuje obě loga dohromady a pohrává si s vintage potiskem květin, které vytváří kontrast na workwear modelech. Retro nádech 70. let se pak zrcadlí ve střizích, hnědých a rudých tónech, ale i materiálech, jako je pletenina nebo manšestr. Máte už své favority?

 

CategoriesNezařazené