N

Našel Louis Vuitton nástupce Virgila?

Po odchodu milovaného Virgila Abloha si Louis Vuitton dával na čas s oznámením jeho nástupce do pozice kreativního ředitele pánských kolekcí. Nyní módní nadšence překvapila informace, že se možná našel nový vizionář francouzské značky.

 

Přehlídka Louis Vuitton, která se bude konat 19. ledna v rámci Men’s Fashion Week, vzniká v rámci kolektivu – tvoří ho filmaři Michel a Olivier Gondry, stylista Ibrahim Kamira, vizuální director Luna Kutsovskaya, známý hudebník, jehož nebo jejíž jméno je zatím utajeno a zakladatel značky KidSuper, Colm Dillane, který převazl roli hostujícího designéra pánských kousků pro sezonu podzim/zima 2023.

I přesto, že módní domy jako Dior nezřídka spolupracují s guest designéry, u Louis Vuitton se tak děje poprvé. Právě proto probíhají mediálním světem spekulace, zda bude mladý zakladatel brooklynské značky oficiálním nástupcem Virgila Abloha. Na verdikt si ještě budeme muset počkat. Colm Dillane se poprvé dostal na Paris Fashion Week v roce 2019. Jaké dveře mu jeho zápal otevře?

CategoriesNezařazené