H

Haute Couture: Nejlepší street style z pondělních přehlídek

Módní svět se sešel v Paříži na nejpropracovanější prezentace haute couture kolekcí. Jaké outfity zvolili příchozí a čím se inspirovat právě teď?

 

Minimálně dnes šla u příchozích na pařížské přehlídky streetwearová móda stranou, čemuž kromě záběru fashion weeku přirozeně nasvědčovaly i dnešní kolekce, mezi nimiž vynikaly značky Schiaparelli, Christian Dior nebo Giambattista Valli.

I když se celebrity zpravidla oblékají do kolekcí značek, na jejichž přhelídky vyrazí, trendový pattern se dá zcela jistě odhadnout i tak. Haute couture ambice směřovaly k artové skulpturální módě, která přinesla jasně definované oversize střihy, ale i jemnější elegantní prvky, které u Dioru již tradičně přináší tyl a kreativně střižená saka.

Neméně podstatnou roli hrály i doplňky, které byly spíše opakem decentnosti. Ruku v ruce s uměleckými šperky a extravagantními klobouky šly také vlasové stylingy, které se nesly na vlně komplexního maximalismu. Prohlédněte si nejlepší street style pondělního dne v naší galerii.

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené