T

Top jarní pánské outfity podle designových značek

Pánské kolekce pro letošní jaro dominantně staví na základních kouscích – univerzálním obleku, bílé košili a variacích na trenčkot. V jakém stylu by si ale muži měli basic modely pořídit letos?

Každá sezona, nebo minimálně každých pár let, dostává designová podoba basic kousků jinou podobu. V kurzu i nadále přetrvávají 90. a 80. léta, divoká éra se však projevuje zejména ve střizích. Designéři se totiž pro letošní jaro rozhodli zaměřit na základní barevnou paletu a neutrální odstíny, které decentně doplňují black and white kořeny.

Zbytek idejí si ale už pohrává s neformální osvobozující myšlenkou a dává minimalistickým oblekům oversize střih, jako to předvedla značka The Row, zatímco Tom Ford vsadil na ultimátní outfity v podobě barevných setů od hlavy až k patě. Vlající trenčkot letos snese i těžší materiály, jako je kůže. Anthony Vaccarello ho předvedl v retro tmavě hnědém tónu. Label Alexander McQueen pak obohatil obleky decentním zdobením. Inspirujte se designovými outfity v galerii.

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené