2

250 000 křišťálů: Jak vznikl outfit Harryho Stylese na Grammy?

Harry Styles se na významných eventech dlouhodobě objevoval v outfitech značky Gucci a podporoval tak přátelství s návrhářem Alessandrem Michelem. Po jeho odchodu ze značky Gucci tak konečně dostala šanci další značka – a využila ji na maximum na jednom z nejdůležitějších večerů roku, předávání hudebních cen Grammy. 

 

Britský zpěvák a skladatel se na červeném koberci objevil v originálním pestrém modelu Egonlab x Swarovski, zdobeným křišťály Swarovski Crystal Mesh. Tento propracovaný módní kousek zdobí neuvěřitelných 250,000 křišťálů Swarovski v 9 různých barvách.

Celý model je ruční prací, vznikl v Paříži a jeho výroba trvala déle než 150 hodin. „Jedinečný zakázkový kousek je ztělesněním Harryho aury a jeho odvážného přístupu k módě. Působivá kombinace barev je vizuální metaforou zpěvákovy osobnosti, jeho svobodného sebevyjádření a přijetí sebe sama. Pracovali jsme s křišťály Swarovski, které jako by při dopadu světla ožívaly v hypnotické show. Působí jako dveře do jiného světa – vesmíru plného opravdové magie,” vysvětlil zástupce značky Egonlab. Podívejte se na fotodokumentaci, jak ikonický outfit vznikal. 

CategoriesNezařazené