B

BFF v podobě diamantů? Na Valentýna ideální

Trendy ve šperkařství se neustále mění, jeden styl ale zůstává věčný. Diamantové prsteny, které byly v průběhu historie používány jako symboly lásky, závazku a síly. Nadčasové, minimalistické, elegantní i extravagantní drahokamy jsou odrazem zamilovanosti, a s různými tvary a velikostmi přinášejí do vašeho života explozi štěstí a jiskru. Stejně jako láska, jsou buď milované nebo vytoužené, ale nikdy ne nechtěné.

Je přirozené, že chcete na svátek zamilovaných projevit svou oddanost a darovat své životní lásce něco speciálního. A je jen málo věcí, které mohou upoutat pozornost člověka tak jako třpytivá zář pečlivě vybroušeného diamantu zachycujícího opulentní krásu prostřednictvím odrazů světla.

Právě takovými drahokamy prozářil klenoty italský šperkař Roberto Coin, jehož vášeň a odhodlání znovu a znovu objevovat šperky s nejzkušenějšími mistry přivedlo k životu kolekci vyrobenou výhradně z diamantů Cento. Pod přísným okem pana Coina se ze surového nerostu stal naprosto jedinečný skvost, který místo tradičních 57 faset, odráží světlo téměř dvojnásobnou silou. Je tak zaručené, že od výjimečně vysokého stupně jiskřivého jasu nikdo nebude chtít odvrátit pohled.

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené