B

Back to black i exploze barev: Street style z NYFW

New York Fashion Week je v plném proudu a příchozí na přehlídky  své outfity rozhodně nepodceňují. Kdo se oblékl nejlépe a jaké trendy jsme v ulicích mohli vidět?

Barevné osmdesátkové trendy a fashion maximalismus už některé milovníky módy i designéry omrzel a navrací se tak po delší době k základům ve stylu black is back. A jak vytvořit sofistikovaný all-black outfit? Vsaďte na kombinace materiálů, aby černé kousky skutečně vynikly. Černý satén si bude skvěle rozumět se semišovými kozačkami a vlněným nebo faux fur kabátem.

Že barev stále ještě nemáte dost? Také v pořádku. Mezi pouličními trendy se objevovaly ostré kontrastní prvky – ať už v podobě rudé kabelky, zelené péřovky nebo výrazně růžové košile. Další možností je klasický 80s styl, tedy mixování vzorů a materiálů, a vedle nešlápnete ani s monochromatickým outfitem – výběr barvy je jen na vás. Co ale v ulicích New Yorku vyniklo opravdu nejvíce? Outfity, které jednoduše dokonale korespondovaly s osobností svých nositelek a nositelů. Inspirujte se v naší galerii.

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené