K

Kompletní outfit a make-up, který Rihanna vynesla na Super Bowl

Letošní koncert v poločase Super Bowlu byl ještě očekávanější, když se oznámilo, že v jeho středu bude stát Rihanna. Fashion ikona, která se na veřejnosti moc často neobjevuje, přinesla se svou show i velkou novinku.

 

Milovníci outfitů barbadoské krásky se nemusí bát, že by jim někdy něco uniklo – kdykoliv si totiž RiRi vyrazí se svým partnerem a otcem prvního dítěte A$AP Rockym na večeři, Instagram ještě několik dní zaplňují jejich společné fotky ze všech úhlů.

 

Na Super Bowl Rihanna nastoupila, podle očekávání, ve velkém – na ohromujících levitujících deskách v monochromatickém rudém outfitu z dílny „It“ značky Loewe. Overal vyvýšil designový top, který svým umístěním upozornil na velkolepou novinku, že zpěvačka čeká své druhé dítě. V první polovině koncertu jumpsuit doplnila kožená šála přecházející do rukavic, která byla na zakázku vytvořená značkou Alaïa. Ta rovněž dala vzniknout péřovkovému kabátu, jenž se objevil v další části dechberoucí performance. Dominantní dlouhá kápě měla vzdávat hold módní ikoně, kterou byl její dlouholetý přítel André Leon Talley. Pokud se poohlížíte po Rihanniných teniskách, vznikly ve spolupráci značek Maison Margiela x Salomon.

 

Na zápěstí měla hodinky značky Jacob & Co., která je v poslední době pod drobnohledem díky kooperaci s Cristianem Ronaldem, automobilkou Bugatti a nebo také pro svůj imponující opus pro padesátileté výročí filmu Kmotr. V každém případě vsadila Rihanna na hodinky Brilliant Skelton Northern Lights, které jsou osázeny více jak jedenácti karáty diamantů, díky čemuž se jejich cena snadno vyšplhá až na 72 000 dolarů. K outfitu jí ladilo i červené sklíčko, z pod kterého lze pozorovat pohyb součástek nádherného mechanického strojku s manuálním nátahem.

 

Fenty first

 

Rihanna jako správná businesswoman využila sledované příležitosti k tomu, aby zapromovala svou úspěšnou beauty značku Fenty, když si v průběhu show na oko upravila make-up při pohledu do zrcátka. A jak její beauty look vlastně vzniknul?

 

Chcete-li přesně duplikovat její vzhled a obléct se do Super Bowl outfitu na svou další costume party, pořiďte si make-up, Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, fixační pudr Invisimatte Instant Setting + Blotting Powder a rudé rty vytvoříte za pomoci Fenty Beauty Icon Velvet Liquid Lipstick. Dokonalou pleť RiRi připravila díky Pre-Show Glow Instant Treatment a sytě červené nehty si nechala nalakovat Shellacem v odstínu Devil Red.

CategoriesNezařazené