H

Home spa za šest minut

Důraz na skincare se neustále zintenzivňuje. Pečující produkty už nestačí a inovovaný svět posouvá péči o pleť směrem ke skin-tech přístrojům. Ty přináší účinnou masáž i ošetření světlem.

 

Touha po zdravé, pevné a rozjasněná pleti je pro nás ale pořád důležitá. Dřívější výzkum provedený švédskou skin-tech značkou FOREO a výzkumnou marketingovou společností OnePoll zahrnující 2000 respondentek ukázal, že ženy hledají převážně přirozená řešení – v průměru tráví péčí o pleť 23 minut denně, ovšem 73 % z nich by rádo tuto dobu zkrátilo a tudíž hledá rychlejší a efektivnější řešení.

„Mysl a tělo jsou mocnými spojenci a pokožka představuje něco jako mapu našeho zdraví a nemocí. Proto je tak důležité vyhradit si na péči o sebe a své zdraví čas, a to nejen během MDŽ a dalších svátků. A právě zde značka FOREO boduje – navrhli jsme kompletní ošetření obličeje, která zákazníkům v pouhých 6 minutách poskytne profesionální výsledky na úrovni lázeňské péče, navíc podle individuálních kritérií,“ vysvětluje CEO FOREO EE Vladimir Cuturilo. I to je důvod, proč značku milují celebrity z celého světa.

1 minuta: Čištění obličeje

Z pohledu kvalitní pleťové rutiny je peeling velmi důležitý, bohužel však může příliš jemné a problematické pleti škodit. Z tohoto důvodu je zařízení LUNA 3 vybaveno měkkými silikonovými štětinami, které zaručují důkladné, přesto ale vysoce jemné čištění, jež nenarušuje kožní bariéru. Zároveň odstraňuje až 99,5 % nahromaděných nečistot a toxinů, jako jsou stopy make-upu, nadměrné množství kožního mazu a odumřelé buňky. To ale není všechno! Zadní strana kartáčku zahrnuje zpevňující masážní režim, který díky pulsům s vysokou a nízkou intenzitou zpevňuje pleť a zanechává ji jemnou a rozjasněnou.

3 minuty: Trénink obličejových svalů

Na naší tváři najdeme 43 svalů a 26 jich je na krku. Dobrou zprávou je, že se i tato epidermální oblast dá tónovat a zpevňovat díky pravidelnému procvičování. Nemusíte se ale bát žádné bolesti! FOREO BEAR je roztomilé ruční mikroproudové tónující zařízení na obličej, které omladí pleť a sníží výskyt jemných vrásek díky pouhým 3 minutám denně. BEAR kombinuje mikroproudovou technologii s T-Sonickou pulzací, které spolu dohromady vaši tvář zpevní, rozjasní a pomohou i s tvarováním kontur. Na rozdíl od jiných podobných produktů je BEAR vybaven patentovaným protišokovým systémem, díky kterému je nejbezpečnějším dostupným mikroproudovým zařízením na trhu.

2 minuty: Relaxace s UFO 2

UFO 2 je inteligentní technologický přístroj, který přináší život a energii nejen do vaší pokožky, ale také mysli. Toto výkonné zařízení kombinuje čtyři špičkové technologie, jež tvoří dokonalý rámec celé 6 minutové kompletní pečující rutiny. LED světelná terapie vyniká 8 různými vlnovými délkami, přičemž každá z nich je stejně výkonná. Fialové světlo například prosvětluje pokožku, modré světlo odstraňuje nedokonalosti a žluté světlo zmírňuje záněty. Přístroj zahrnuje také termoterapii, kryoterapii a známou T-Sonickou pulzaci, díky nimž dokáže během 2 minut zajistit výsledky na profesionální úrovni. FOREO nabízí více než deset různých inteligentních pleťových masek s aktivními složkami, které můžete použít společně s přístrojem UFO 2. FOREO masky zlepšují hydrataci pleti o 125 % již po 90 sekundách a jejich efekt působí až 6 hodin. Kromě toho UFO 2 výrazně redukuje výskyt vrásek již během 7 dní.

Využijte speciální nabídky a v týdnu od 27. února do 5. března získejte 20% slevu na téměř celé portfolio FOREO na Notino.cz.

CategoriesNezařazené