J

Jak vypadá nová generace doplňků stravy?

Pro Labo Concept je vysoce kvalitní značka Inner Beauty pro globální trh od Esthe Pro Labo, která je známá svými úspěchy v japonském kosmetickém průmyslu. Značka je vyhledávána celebritami, modelkami, herci, profesionálními sportovci a mnoha dalšími osobnostmi, kteří dbají na krásu a zdraví. 

 

Základním stavebním kamenem tohoto konceptu vnitřní krásy/Inner Beauty je řízení dobrého příjmu (IN) a špatného výdeje (OUT) a snaha zlepšit prostředí střev a stravovací návyky a usilovat o zdraví a krásu zevnitř těla. V byFEMME věří, že žádná krása neexistuje bez zdraví. Naše zdraví je tvořeno 60 biliony buněk, a jejich hlavní zdroj lze vystopovat až k „potravě“. Japonští odborníci zkoumali a studovali zdravotní problémy způsobené potravinářskými aditivy, zbytkovými pesticidy, škodlivými kovy a nadměrnou stravou, se kterými je člověk konfrontován. V procesu výzkumu pro Concept Pro Labo se podařilo nashromáždit různé druhy bezpečnostních dat v procesu výzkumu a vývoje produktů. Tento proces shromažďování dat vede v současné době trendy nejen v kosmetickém, ale také v profesionálním sportovním a lékařském průmyslu.

Nyní jsou produkty Concept Pro Labo v Japonsku představeny více než 12 000 firmám, jako jsou kosmetické salony, tréninkové tělocvičny, lékařské kliniky, kadeřnictví a další. Zájem a touha po vnitřní kráse prostřednictvím stravování je žádána celosvětově. Pro laickou i odbornou veřejnost představí značka byFEMME 12 potravinových doplňků z řady Pro Labo Concept, které bude možno zakoupit prostřednictvím e-shopu nebo ve spolupracujících kosmetických salonech. Podrobnosti ohledem jednotlivých produktů naleznete na www.byfemme.cz/pro-labo-concept.

CategoriesNezařazené