C

Coÿa: Nová úroveň luxusu na cestách

Promyšlený do nejmenšího detailu, dokonale praktický a přitom naprosto exkluzivní. Nový přírůstek do nejvyšší produktové řady Platinum značky CYBEX je stvořený pro stylové rodiče, kteří si žádají na cestách to nejlepší.

 

COŸA je první ultra-kompaktní kočárek v této řadě, který elegantně snoubí ikonický design s perfektní funkčností. Ať už vyrazíte do nabitých ulic metropole nebo letíte za dobrodružstvím do dalekých krajin, COŸA nasazuje zcela novou příčku luxusu na cestách hned od prvního kroku ze dveří.

Hledáte skladný, ale pohodlný a bytelný kočárek, který si můžete vzít kdykoliv s sebou a přitom být stále nekompromisně reprezentativní? COŸA je splněným snem všech rodin s těmi nejvyššími nároky. Skladný během několika sekund, velikostí kompatibilní s příručními zavazadly a tak lehounký, že se okamžitě stane oblíbeným společníkem na všech cestách za městským dobrodružstvím.

COŸA nabízí malým pasažérům výjimečné pohodlí. Zádovou opěrku lze uvést do ergonomické pozice zcela v leže, což je zásadní zejména u novorozenců, a i díky polohovací opěrce nohou mají děti absolutní komfort hned od prvního dne. Jedinečný systém bezpečnostních pásů na jedno zatažení pomáhá zajistit dítě v kočárku jednou rukou během několika vteřin a kočárek se tak snadno přizpůsobí i růstu dítěte.

Stejně jako ostatní kočárky CYBEX je i tento navržen tak, aby podporoval praktický cestovní systém. Na podvozek lze připevnit korbičku, sportovní sezení i kteroukoliv z oceněných novorozeneckých autosedaček CYBEX a díky tomu nerušeně přesunout spící miminko z procházky do auta či obráceně. Kočárek lze složit jednou rukou během několika vteřin a pohodlně uložit i do přihrádky nad hlavou na palubě letadla či ve vlaku. Vychytávky, jako integrovaný polstrovaný popruh pro nošení, prodyšná zádová opěrka se síťovinou, velký nákupní košík a integrované odpružení předních kol, které hladce zvládne brouzdání letištní halou i městskými ulicemi, jsou už jen třešničkou na dortu.

Kočárek CYBEX COŸA lze používat od narození zhruba do věku čtyř let a je k dispozici v celé škále trendy barev, od broskvově růžové až po nadčasovou černou. V nabídce je v českých obchodech od 12 990 Kč. Více informací o kočárku CYBEX COŸA najdete zde.

CategoriesNezařazené