3

3x novinky v péči o pleť i tělo

Sledujete neustále beauty novinky a pečující produkty, které by vám neměly uniknout? Máme pro vás trojici kosmetických highlightů, které se zlepší pokožku celého těla. Na co vsadit právě teď?

 

Čisté ruce

 

Česká značka PalmaPure ukázala, že i tak prozaická věc, jako je dezinfekce na ruce, s níž jsme se za poslední roky naučili žít na denní bázi, může mít punc příjemné péče. Receptura dezinfekčních fluidů ve spreji PalmaPure obsahuje kromě účinných baktericidních látek také glycerol pro zvlhčení pokožky a D-Panthenol pro její zklidnění. Vybrat si navíc můžete z několika druhů vůní, jako je bílý čaj, grapefruit nebo kašmír.

 

Definovaná pleť

 

Španělský label Ayuna uvedla novou unikátní plazmatickou proteinovou masku Terra Fluida, která přináší revoluční systém práce s kožním lymfatickým systémem prostřednictvím metody připomínající tejpování známé z kineziologie. Překvapivě elastická třídimenzionální formule s texturou postupně tuhnoucího gelu a vysokým obsahem albuminu fyzicky nadzvedává pleť, čímž aktivuje její metabolismus a procesy v hlubších vrstvách kůže, které se tak okysličují, prokrvují a tím detoxikují a regenerují. Okamžitým výsledkem jsou definovanější kontury, v dlouhodobém horizontu pak regenerovanější a zpevněná pleť.

 

Ochrana těla

 

Francouzský brand Dior představil novou linii kosmetiky pro ty nejkrásnější okamžiky roku – ty, kdy je celodenní náplní trávit čas na slunci a s čistou hlavou. Kolekce Solar zahrnuje sedm produktů sluneční péče o pleť, od lehkého oleje s SPF 15 přes mléko s SPF 30 až po krém s SPF 50, ale i regenerační lotion po opalování a samoopalovací gel. Receptura všech výrobků obsahuje tradiční tahitský olejový balzám monoi s gardénií a květy Kau Pe macerovanými v kokosovém oleji. Na hvězdu kolekce Solar aspiruje lehoučký olej na pokožku a vlasy s práškem z pravých perel, který dodá opálené pleti sexy hedvábný lesk a decentní třpyt. L‘ Huile Sublimatrice je navíc k dostání ve čtyřech odstínech – bronzovém, bílém, měděném a zlatém.

 

Autor: Ingrid Tůmová, Zdroj: Dior.com, Archiv

CategoriesNezařazené