M

Mani trendy, které vyzkoušet právě teď

Přemýšlíte, jaké nehty si necháte udělat příště? Vyselektovali jsme pro vás hot jarní a letní trendy, s nimiž prostě nešlápnete vedle. Inspirujte se a oddejte se dokonalé manikúře ještě dnes.

Pink Ladies 

Jen růžová to může být. Barbiecore je stále v kurzu a nic se nezměnilo ani díky novým trailerům k očekávanému filmu Barbie, který bude doslova zahalen do růžové barvy. Nebojte se experimentovat s odstíny, své nehty můžete ozdobit jak pudrově, tak i barbie růžovou nebo fuchsiovou barvou. Milovnice minimalismu se pak mohou oddat tělové variaci.

Barva slunce

Modelka Hailey Bieber již několikrát dokázala, že je spolehlivým trendsetterem. Jinak tomu není ani v oblasti nehtů. Když jí nehtařka Zola Ganzorigt nalakovala nehty žlutou barvou, bylo jen otázkou času, kdy se toho chytí široká veřejnost. Zářivě žlutá evokuje pozitivní energii i slunečné počasí, proto s ní v tomto ročním období rozhodně neuděláte chybu. A zvolit můžete jakýkoliv odstín – od zlatavé až po neonově žlutou.

Francie v roce 2023

Stejně jako minulý rok, i letos bude v kurzu barevná francouzská manikúra. Zapomeňte však na bílou, na jaře a v létě můžete volit pestrou škálu barevných kombinací a dát si rovnou několik barev najednou. I proto je v poslední době tolik oblíbená ombré francie. Y2K trend je zkrátka stále v kurzu a to platí i o nehtech. Fantazii se meze nekladou.

Trendy zelená

Také zelená je barvou jara. Evokuje stromy, trávu i rozkvetlé květiny a jasný trend z ní udělaly i módní značky v čele s Bottega Veneta. Zelená je překvapivě univerzální a nositelce dodává na sebevědomí a odvaze. Inspirovat se můžete i u celebrit – influencerka Kim Kardashian například nedávno zvolila neonově zelené nehty, zpěvačka Selena Gomez zase byla spatřena se smaragdově zelenou manikúrou a herečka Hailee Steinfeld našla zálibu v pastelově zeleném odstínu. Volba je jen na vás.
Autor: Anna Čmuchálková, Zdroj: Archiv
CategoriesNezařazené