D

Danielas by Barock odstartoval Calvisius Caviar Week

Milujete kaviár? Pak si rychle udělejte rezervaci na Calvisius Caviar Week v pražské restauraci Danielas by Barock. Od 22. do 28. května se v něm totiž budete moct oddat nejjemnějšímu kaviáru Calvisius.

 

Stylová restaurace v centru Prahy si pro tuto příležitost připravila speciální tříchodové menu, které vás vezme na nezapomenutelný gourmet zážitek. Každý chod je laděn tak, aby podtrhl jedinečnou chuť kaviáru. Calvisius je synonymem kvality a elegance a jeho jemná lahodná chuť vás okamžitě ohromí.

Během Calvisius Caviar Week budete mít jedinečnou příležitost ochutnat různé druhy kaviáru a prozkoumat jejich unikátní nuance. Exkluzivní událost, která se koná pouze jednou za rok, probíhá právě tento týden. Rezervujte si své místo ještě dnes a připravte se na dechberoucí gastronomickou zkušenost na adrese Malé náměstí 4.

Danielas by Barock je koncept, který před pár lety přinesl na pražskou společenskou a kulinární scénu osvěžující spojení energie New Yorku s elegancí Paříže. Moderní restaurace a lounge s barem, za níž stojí slavný restauratér Tommy Sjöö a jeho dcera Jessica se svým snoubencem Andersonem Noëlem, představila nový ambiciózní tým složený z kuchařů s prestižními mezinárodními zkušenostmi. Každý den si zde užijete inovované fusion menu i originální koktejly, ale také speciální akce, jako je právě Calvisius Caviar Week. „Plánujeme našim hostům přinášet podobné speciální zážitky pravidelně,“ potvrzuje Jessica Sjöö strategii stylového podniku ležícího doslova ve stínu Staroměstského náměstí a dodává, že zároveň hodlá pokračovat v populární tradici pátečních a sobotních nocí s lokálními DJs.

Přes den je Danielas by Barock spolehlivou reprezentativní a neformální lokací pro obchodní oběd, večer se mění v trendy hotspot pro romantickou večeři nebo oslavu s přáteli – a při obojím si můžete dlouho do večera užívat skvělou kuchyni, víno i koktejly. Útulný prostor podniku je rozdělený na dvě části, takže kombinuje příjemné posezení v restauraci s elegantními bílými ubrusy s živější barovou zónou doplněnou pohodlnou lounge. Nyní si už můžete gastronomický zážitek užít i na stylové zahrádce. 

CategoriesNezařazené