P

Privátní vily i michelinský gourmet: „Nové“ Chorvatsko v Punta Skala

Členité pobřeží Jadranu, vůně borovic, delikátní gastronomie, shopping, relaxační spa a soukromí privátních vil stejně jako komplexní zázemí pro rodiny s dětmi. Potřebujete další důvod, proč dát šanci nové vizi Chorvatska?

 

Tam, kde v minnulosti došlo k nejvýraznějšímu poklesu pevniny a k jejímu následnému zatopení mořem, vznikly dlouhé zálivy, díky nimž moře proniklo hluboko do pevniny. Pobřeží Jadranu výrazně zformovala i ústí řek, která se tu na několika místech vlévají do moře a díky mísení sladké a mořské vody vytváří ideální podmínky pro chov delikátních slávek, které dosáhnou svého vcholu, když se spárují s vínem z dalmátských vinic.

Zapomeňte na Chorvatsko, jak ho znáte roky, a zamiřte do neokoukané destinace spojující dechberoucí přírodní krásy a autentickou historii s ultimátním luxusem. Kousek od historického města Zadar a nedaleko od okouzlujícího městečka Petrčane se nachází skrytý ráj s názvem Punta Skala. Borovicový háj na soukromém poloostrově obklopený romantickými plážemi na pozadí okolních ostrovů a impozantního pohoří Velvet je jako stvořený pro dokonalou relaxaci v resortu Falkensteiner Resort Punta Skala. Ten nabízí hned několik možností ubytování, jež přesně odrazí vaše představy soukromého odpočinku nebo rodinných zážitků.

Rodinná getaway s dětským světem v hotelu Diadora

 

Pro rodiny s dětmi je jasnou volbou zrekonstruovaný Falkensteiner hotel Diadora. Hned na první pohled pochopíte, že se jedná o skutečný dětský ráj, který se zhmotňuje dokonce i v apartmá s lezeckými stěnami či hamaku. Skutečným highlightem pro malé návštěvníky se však stane Falky Land, který na více než 750 metrech čtverečních vnitřních i venkovních prostor nabízí rozsáhlou část pro nekonečné hraní, ale i rodinnou zónu s novou multimediální místností a kinem. Zázemí tu najdou i maminky těch nejmenších, nezapomnělo se totiž ani na místnost na spaní a kojení.

 

Děti tu za vedení zkušených animátorů mohou bádat ve vědecké laboratoři, řádit v bohatě zařízené herně, nebo si něco uvařit v dětské kuchyni. K zázemí hotelu patří i jeden vnitřní a několik venkovních bazénů. Na ty nejmenší hosty se samozřejmě bere zřetel i v restauraci, která se pyšní rozsáhlou nabídkou jídel pro děti a dokonce i celou místností dedikovanou dezertům.

This slideshow requires JavaScript.

Michelinská restaurace i spa ve Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

 

Vydáte-li se na příjemnou procházku podél pobřeží, narazíte na plážový bar, prvotřídní rybí restauraci Bracera a sezónní pop-up restauraci oceněnou jednou michelinskou hvězdou, TIAN am Meer s vegetariánskou a veganskou kuchyní. Ano, vítejte v hotelu, jenž přináší ultimátní getaway pro dospělé. Stylový Falkensteiner Hotel & Spa Iadera je určený pro ty náročné hosty, kteří chtějí klidnou relaxaci, noční zábavu i sportovní vyžití. Právě fokus na tělo dosahuje svého vrcholu v největším spa v Dalmácii, kde najdete moderní sportovní zařízení se sedmi tenisovými kurty, kompletní nabídku vodních sportů, nově otevřený Health Club a fitness zabírající téměř kilometrovou rozlohu.

 

Sportovní nadšenci si tak mohou užívat až 200 slunečných dní v roce nejen plavání a hiking v okolí, ale i další venkovní aktivity, jako je tenis, padel, fotbal, triatlonový trénink, cyklistické výlety, plážový volejbal, basketbal či nordic walking. Pokud dáváte přednost vnitřním aktivitám, ve fitness zóně už čeká pilates, jóga, boot campy, HIIT tréninky a bowling. V okolí hotelu se navíc můžete projet na kole, zaběhat si nebo vyzkoušet kayaking. Unavenému tělu pak dopřejete relax v tureckých lázních hammam při uvolňující masáži či dalších procedurách ze sofistikovaného wellness menu plného tělových i pleťových rituálů.

This slideshow requires JavaScript.

 

Novinka ve Falkensteiner Resort Punta Skala: Privátní vily s butlerem

 

Pokud zatoužíte po ještě větším soukromí, zabookujte si apartmá ve Falkensteiner Residences Senia nebo rovnou vsaďte na absolutní novinku – pět luxusních vil Falkensteiner Luxury Villas Punta Skala. Každá vila nabízí ohromující výhled na zadarské souostroví a ubytuje až sedm hostů na celých dvě stě metrech čtverečních. Těšit se můžete na prostředí v podobě stylového interiéru, soukromé středomořské zahrady a velkého vyhřívaného bazénu.

 

Vily zasazené do středomořské krajiny vytváří organickou strukturu mezi interiérem a exteriérem. Zvláštním zpestřením jsou pergoly, s nimiž si soukromý pobyt venku užijete ještě více. K privátním vilám patří i komplexní servis v podobě vlastního butlera. Nový koncept vil vznikl ve vídeňském studiu Labvert Architecture & Design, zatímco interiéry měli na starosti designéři z Bea Interiors Design s cílem vytvořit dokonalé útočiště, které splňuje nejvyšší požadavky náročné klientely. Inspirací byla zcela přirozeně dalmatská architektura s důrazem na kvalitní přírodní materiály a harmonický kolorit.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Rezervujte si letní dovolenou ve Falkensteiner Resort Punta Skala a ušetřete až 15%. Více informací najdete zde

CategoriesNezařazené