N

Nejlepší street style z Haute Couture Weeku v Paříži

Balenciaga a šaty z brnění, artová Schiaparelli i surrealistický Thom Browne. Pařížský týden módy zaměřený na haute couture kolekce, jejichž punc dostane jen opravdu málo značek, představil snad úplně všechno. Co si na extravagantní shows oblékli příchozí celebrity i milovníci módy?

 

I přes záběr na vysokou krejčovinu se hosté na představení podzimních haute couture modelů nezřídka oblékli spíše do méně formálních outfitů, což je dáno i denními časy pařížských show. Celebrity byly tradičně oděné do nových kolekcí přítomných značek, ale klasický street style zůstal stylově autentický s osobitými prvky. Jaké letní hity nešly mezi streetstylovými trendy přehlédnout?

 

Dobrou zprávou je, že i přes pokus o elegantnější a méně komfortní trendy převládají i nadále v ulicích spíše casual outfity. V Paříži se projevily zejména bílými topy, mezi nimiž dominovala klasická oversize bílé košile s různým pojetím stylingu. Sněhobílé vršky pak byly nezřídka spárované s denimem. Kombinace, jež na nejpreciznějších prezentacích módních rób možná překvapila, je perfektním letním hitem, který se bude jednoduše nosit kdykoliv. Stačí jen vyměnit boty a kabelku podle příležitosti.

 

Milovníci formálnějších kousků a vysokých podpatků se pak mohou inspirovat u dalších outfitů, od nichž však minimalismus rozhodně nečekejte. Kombinace vzorů, barev i materiálů se odehrávala ve velkém stejně jako hravé vrstvení. jež vydrží až do podzimu. Je ale jen na vás, s jakými letními kousky si v nadcházejících týdnech pohrajete vy. Inspirujte se v naší galerii.

This slideshow requires JavaScript.

Autor: Erika Nová, Zdroj: Archiv

CategoriesNezařazené