A

Austin Butler se stal novou globální tváří YSL Beauty

Americký herec, jehož kariéra stoupá raketovou rychlostí nejen díky roli Elvise, se stal globálním ambasadorem nové vůně MYSLF, moderní vize mužnosti značky YSL.

„Bylo mi ctí, že jsem byl požádán, abych se připojil k rodině YSL Beauty,“ řekl Austin Butler. „V posledních několika letech jsem mluvil s lidmi, kteří znali pana Saint Laurenta. On prolomil hranice značek. Byl to rebel, a to se mi na něm líbí. Cítím se poctěn, že mohu být součástí dědictví, které uvedl do pohybu.“ Jedna z nejuznávanějších hereckých osobností své generace, americká vycházející hvězda již spolupracovala s některými z nejprestižnějších režisérů – Quentinem Tarantinem, Bazem Luhrmannem, Jimem Jarmuschem a nyní s Jeffem Nicholsem a Denisem Villeneuvem na připravovaných filmech Bajkeři a Duna: Část druhá. Jeho vynikající výkon ve filmu Elvis, nominovaném na Oscara, ukázal jeho jedinečnou schopnost ztvárnit komplexní, přesvědčivou postavu – jako člověka i jako legendu. Jeho tříletá usilovná práce byla oceněna nominací na Oscara, kromě toho získal Zlatý glóbus a cenu BAFTA za nejlepší mužský herecký výkon.

Austin dokonale zrcadlí všechny aspekty, které mu jsou vlastní. Je citlivý a autentický. Sebevědomý, ale přístupný. Nenucený, ale komplexní. Nikdo by nemohl ztělesnit novou vůni MYSLF lépe. Nikdo by nemohl být přesvědčivějším hlasem pro prohlášení YSL Beauty o moderní mužnosti. „Při hledání osobnosti, která by ztělesňovala vizi nové mužnosti značky YSL Beauty, pro nás nemohla být lepší volba než Austin Butler. Jako umělec i jako člověk ztělesňuje hodnoty, které naše značka vyjadřuje prostřednictvím MYSLF, moderní reprezentace toho, co znamená být mužem. Zahrnuje mnoho jeho tváří. Velkoryse a bez zábran se přihlásit ke své individualitě. Proto jsme hrdí, že můžeme Austina Butlera přivítat jako nejnovějšího ambasadora vůní YSL Beauty,“ popsal Stephan Bezy, mezinárodní generální ředitel YSL Beauty

Samotná kampaň je filmový skvost. Jedná se o setkání dvou impozantních oceňovaných mladých talentů při jejich vůbec prvním reklamním projektu. Austin Butler exceluje ve spojení s držitelkou Zlaté palmy za film Titane Julia Ducournau, která je jednou z nejslibnějších režisérek své generace, známou silnými a nefiltrovanými snímky. Film natočený s výraznou a odvážnou estetikou vypráví emocionální příběh, kdy Austin Butler ztělesňuje všechna svá já, která ho tvoří. Kampaň pak nafotil Gray Sorrenti, newyorský fotograf. „Mužnost pro mě nejlépe definuje sebevědomí, jemnost, laskavost a elegance. To vše Austin ztělesňuje. Pracovat s ním byla skvělá zkušenost. Byl otevřený, velkorysý a prostě s ním byla legrace. Bylo opravdu radost s ním fotit,“ popsal Sorrenti.

CategoriesNezařazené