B

Biologique Recherche slaví 50. výročí produktu Lotion P50: Proč si ho zamilujete?

Před 50 lety vyvinul Dr. Yvan Allouche pro svou ženu první jemný exfoliační přípravek. Jistě tenkrát netušil, že způsobí revoluci ve světě profesionální kosmetiky a právě tento produkt se stane součástí každodenní skincare rutiny mnoha lidí po celém světe.

 

Laboratoř Biologique Recherche tehdy jako první představila novou generaci exfoliačních produktů, které je možné používat pro každodenní ošetření, a zároveň jemně podporují přirozený proces exfoliace pokožky. Díky svým exfoliačním, čisticím vlastnostem a nízkému pH se Lotion P50 stal dokonalým řešením pro obnovu epidermis.

 

Název produktu také není náhodný: „P“ pro peeling a číslo „50“, protože pokožka potřebuje právě dva epidermální cykly, který každý v průměru trvá 25 dní, aby mohla dosáhnout první požadované úrovně epidermální obnovy k čištění pleti.

Účinné látky pro zvýšení působení

 

V důsledku mnohaletých rozsáhlých výzkumů nabyl Lotion P50 různých forem, aby vyhověl
specifickým potřebám každého Skin Instant©. Jeho jedinečné složení vděčí za svůj efekt
látkám získaným z rostlinných extraktů, které šetrně exfoliují pokožku působí proti volným radikálům.

 

Jedinečná kombinace poly-, alfa-, beta-, – hydroxy-kyselin, exkluzivně vyvinutých pro Biologique Recherche, s rostlinnými extrakty zajišťuje postupnou exfoliaci a čištění. Lotion P50 je na evropské trhu dostupná v šesti variantách pro pokožku obličeje, těla i vlasovou pokožku.

 

Zázračný elixír

Před 50 lety vyvinula společnost Biologique Recherche novou generaci exfoliačních lotionů, které šetrně napomáhají přirozenému procesu exfoliace. Tato receptura se stále používá k vytvoření ideálního prostředí pro epidermis, aby se pokožka mohla regenerovat zdravým a vyváženým způsobem. Díky svým exfoliačním, čisticím vlastnostem a nízkému pH je Lotion P50 ideální pro obnovu epidermis.

 

V inicializační fázi se Lotion P50 zaměřuje na epidermis, ochranný štít proti drsným vnějším faktorům a působení času. Působení Lotion P50 posiluje epidermis, která v důsledku toho může plně plnit své ochranné povinnosti a zároveň podporovat samoregenerační potenciál pokožky. Tento jedinečný produkt péče o pleť kombinuje výhody čistícího a exfoliačního tonika.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Použití na obličeji:

1. Opatrně odstraňte make-up z obličeje a krku čisticím mlékem Biologique Recherche, které je vhodné pro váš Skin Instant©.
2. Během prvního týdne aplikujte vatový tamponek namočený v několika kapkách Lotion P50 na obličej, krk a dekolt pomocí vzestupných pohybů, jemně vklepávejte, bez tření a vyhněte se oblasti očního okolí.
3. Následující dny namočte suchý vatový tamponek s Lotionem P50.

 

Díky Lotionu P50, který je přizpůsoben pro konkrétní Skin Instant©, zažívá epidermis znovuzrození a opět získává svůj jas s rutinou, která jí poskytuje vše, co denně potřebuje. Pokožka je hladká a zářivá, pleť je vyrovnaná a matovaná, textura pokožky je zjemněná, epidermis je silnější a naplno vykonává své ochranné povinnosti, přirozený proces exfoliace nabírá na rychlosti a pokožka je jasnější, zdravější a připravená přijímat další produkty.

 

Použití na těle:

 

1. Naneste Lotion P50 Corps na čistou pokožku celého těla vzestupnými masážními pohyby, se zaměřením zejména na suché a drsné oblasti (chodidla, lokty, kolena).
2. Zkombinujte použití Lotion P50 Corps s působením masážní rukavice Biologique Recherche.

 

Používejte jemné pohyby, abyste respektovali křehkost pokožky. Šupiny jsou odstraněny a epidermis je vyčištěna. Pokožka je vyčištěná, vyvážená a připravená přijímat cílené produkty péče o pleť.

 

Použití na pokožce hlavy:

 

1. Naneste Lotion P50 Capillaire rovnoměrně na pokožku hlavy, část po části.
2. Jemně masírujte konečky prstů. Neoplachujte.
3. Nechte působit 5 až 10 minut.

 

Po tomto lotionu může následovat šampon. Lotion P50 Capillaire pomáhá uklidnit svědění. Sekrece kožního mazu je pod kontrolou, a proto je pokožka hlavy vyčištěna a znovu vyvážena.

 

CategoriesNezařazené