P

Prosklená kánoe i maledivská gastronomie: Vítejte v Lily Beach Resort & Spa

Maledivy jsou esenciální součástí snad každého bucket listu. A opakovaně. Kam vyrazit v dohledné době? Vyzkoušejte snovou destinaci, kde najdete Lily Beach Resort & Spa. Proč mu dát šanci a zabookovat si ho co nejdříve?

 

Unikátní all inclusive resort na Maledivách najdete na soukromém ostrově uprostřed dokonale transparentních vod Indického oceánu. Lily Beach Resort & Spa se nachází blízkosti ostrova Malé a pouhých 25 minut letu hydroplánem. Jeho atmosféra poskytuje dokonalé prostředí jak pro rodinnou dovolenou, tak pro páry, kteří si zde užijí i nezapomenutelné líbánky.

 

Skvostné ubytování v decentních přírodních tónech, které nerušivě zapadají do panenské obklopující přírody, umožňuje najít zázemí v Beach Suites, z nichž vykročíte přímo na bělostnou pláž. Zarezervovat si však můžete i celou plážovou vilu a nebo maledivský sen v podobě overwater vil. Privátním zážitkem kombinujícím přímý přístup k oceánu i plážovou lokaci jsou tzv. Lagoon Villas, které jsou jako vystřižené z pohlednic.

Prosklená kánoe, holistické spa i private dining

 

Místní scenérie je jako stvořená pro šnorchlování i potápění a širokou škálu vodních sportů, kterou resort poskytuje – od futuristického jet blade zážitku až po transparentní kánoi, díky níž si užijete adrenalinový sport ve spojení s dechberoucím podmořským životem. „Lily Beach Resort & Spa je jedním z nejlepších maledivských resortů pro šnorchlování na house reefu. Korálovou zahradu s dechberoucím podmořským životem a nespočtem pestrobarevných ryb si budete pamatovat už navždy,“ láká do snového resortu Robert Paul, zakladatel cestovní kanceláře Luxusní dovolená.

 

Lily Beach Resort & Spa nabízí i celé sportovní centrum s highlightem v podobě tenisového kurtu, ale nechybí ani zázemí pro fotbal, posilovnu, stolní tenis, billiard nebo plážový volejbal. V Tamara Spa se pak můžete v harmonickém prostředí oddat józe a ajurvédským a holistickým pleťovým i tělovým rituálům.

 

Gastroomické zázemí je na stejně vysokém levelu jako vše ostatní. Specialitou je bezesporu zážitkový private dining za světel svíček přímo na Lily Beach, resort má však výrazně rozmanitější gourmet zázemí. Na mořské a la carte menu láká restaurace Les Turquoise D’Aqua, japonská restaurace Teppanyaki se zase specializuje na japonskou kuchyni připravovanou přímo před vašima očima, a la carte restaurace Tamarind nabízí elevovanou indickou a orientální kuchyni a hlavním spotem je buffet-style restaurace Lily Maa, z níž si přinesete větší zážitek, než byste možná čekali. Plážový bar Vibes a AQVA bar u bazénu se pak postará o lehké snacky a drinky během dne. The Spirit Bar je pak perfektním zakončením každého dne.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Text: Lenka Komrsková, Foto: Archiv

CategoriesNezařazené