H

Hodinářské překvapení roku: Stan Wawrinka x Norqain

V alpském srdci Švýcarska se před necelými šesti lety zrodila rodinná firma Norqain, která se po svém a s neobyčejnou energií pustila do přetváření hodinářského světa. Nově spojila své jméno s tenisovým velikánem Stanem Wawrinkou, který se stal rovnou váří nové řady hodinek Wild ONE Skeleton. Norqain otevírá dveře do nové éry, kde se sportovní dokonalost a hodinářská finesa snoubí v nevídané harmonii.

 

Stan Wawrinka není jen tenisová hvězda se třemi Grand Slam tituly a olympijským zlatem, stal se také symbolem odvahy a sportovní elegance. Jeho příběh inspiruje celý svět. Jeho partnerství s hodinářskou značkou Norqain přesahuje hranice obvyklého spojení s celebritou; odhaluje hlubší sdílení hodnot, jako jsou odhodlání, odolnost a nekonečné posouvání hranic možného.

Wawrinka osobně testoval novinky Norqain Wild ONE Turquoise Skeleton v průběhu US Open 2023, čímž dokázal, že výkon a styl mohou jít ruku v ruce bez kompromisů. V průběhu dubna se tak podílí na odhalení dvou nejnovějších modelů, a to antukově oranžový Wild ONE Skeleton Coral a zelený Wild ONE Skeleton Gecko, představují hodinářskou inovaci inspirovanou tenisovými arénami, symbolizující houževnatost a inovativní ducha obou partnerů. Hodinky zaujmou využitou technologií Norteq, tedy vysoce odolným revolučním materiálem, který je lehký a schopný absorbovat nárazy, což z hodinek Wild ONE Skeleton činí ideálního společníka pro dobrodruhy všeho druhu. Příchod Wawrinky ke značce Norqain symbolizuje nejen perfektní marketingový krok, ale i závazek k excelenci, inovaci a autenticitě.

CategoriesNezařazené