Česká přírodní pečující značka SMYSSLY otevírá butik v Praze

Značka SMYSSLY je super aktuální kombinací udržitelnosti a lokálnosti. Populární produkty české výroby se proto konečně dočkaly vlastního butiku. Co v něm najdete?

 

Lokální značka přírodní kosmetiky SMYSSLY otevírá svůj vlastní store v centru Prahy. Najdete ho v Celetné ulici, jen kousek od Staroměstského náměstí, v Hrzánské pasáži, kde právě vzniká nový mini distrikt současného českého designu. Značka SMYSSLY není na trhu žádným nováčkem; svou niche pečující kosmetiku nabízí již 8 let a stojí za ní příběh matky a dcery, které si splnily svůj sen.

 

Kromě pečlivě vybraných přírodních ingrediencí a elegantního balení se SMYSSLY zaměřuje také na udržitelnost. Všechny produkty jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí a využívají ekologické obaly. V novém obchodě bude možné zakoupit kompletní sortiment a nechat si poradit od odborníků na péči o pleť. SMYSSLY si zakládá na osobním přístupu ke každému zákazníkovi, což je jedním z důvodů, proč si značka získala mnoho věrných klientů.

 

Značka SMYSSLY pracuje s ingrediencemi, jako jsou mořské řasy, kyselina hyaluronová, koenzym Q10, výtažek z cukrové třtiny nebo mleté perly. Hlavním účinkem perlového prachu je jeho schopnost působit jako prevence proti vzniku vrásek a pigmentových skvrn. Tento jemný prášek získaný mletím pravých perel je bohatý na minerály a aminokyseliny, které jsou klíčové pro udržení mladistvého vzhledu pleti. Kromě toho, že funguje jako účinný jemný exfoliátor odstraňující odumřelé kožní buňky, dokážou mleté perly pleť nejen vyčistit, ale také ji rozjasnit.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené