F

FAnn otevírá nový Beauty Atelier ve spolupráci s Augustinus Bader

Před šesti lety vznikl koncept FAnn Beauty Atelier na Jungmannově náměstí v Praze a způsobil pečující revoluci nejen v Česku. Mnoho značek, odborníků, novinářů i konkurentů zařadilo tuto prodejnu mezi pět nejkrásnějších parfumerií v Evropě. Nastal tak čas otevřít novou designovou pečující oázu – tentokrát ve spolupráci s luxusní přírodní značkou a na místě, kde se to lidmi jen hemží.

 

Nový koncept Beauty Atelieru se dočkal inovace a objevuje se na nové adrese, v prestižním obchodním centru Westfield Chodov. Díky tomu zde najdete nejen nové značky, ale také kosmetický salon pracující s přírodní značkou Augustinus Bader, který je první svého druhu v České republice a jeden z prvních na světě. Řadí se tím na mapu světa vedle New Yorku a Londýna.

 

Vstupte do světa elegance a harmonie, kde se krása a věda snoubí. Jako exkluzivní partner značky Augustinus Bader, jež je synonymem inovace a luxusu v péči o pleť, poskytuje salon ošetření šitá na míru s láskou a precizností. Služby jsou založeny na nejnovějších vědeckých poznatcích, aby se zajistily nejen okamžité výsledky, ale i dlouhodobá péče a regenerace. Salon tak nabízí širokou škálu procedur s produkty Augustinus Bader.

 

Lékařský původ značky

 

Německá značka byla uvedena na trh v roce 2018 po rozsáhlém výzkumu profesora Augustina Badera v oblasti hojení popálenin. Jeho zkoumání kmenových buněk vedlo k vývoji technologie, která může pomoci při řadě kožních problémů. Cesta k vlastní značce začala v Číně, kde pracoval na traumatologickém oddělení s obětmi popálenin. Po návratu do Německa se zaměřil na výzkum regenerace kmenových buněk a v roce 2008 vyvinul hojivý gel, který bez operace léčí i popáleniny třetího stupně. Tuto technologii následně integroval do svých kosmetických produktů a v roce 2018 uvedl na trh značku Augustinus Bader, která se okamžitě stala fenoménem.

 

Produkty profesora Badera řeší všechny nedokonalosti pleti, od vrásek a pigmentových skvrn po akné. Klíčem k jejich účinnosti je patentovaný komplex TFC8 (Trigger Factor Complex), který dopravuje klíčové živiny a přírodní ingredience přímo k buňkám, čímž vytváří optimální prostředí pro jejich obnovu. Pravidelné používání produktů Augustinus Bader pak umožňuje pleti regenerovat se sama.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené