M

Mužný letní pohled

Virgil Abloh předstvuje novou dynamickou kolekci dvou modelů pánských slunečních brýlí Louis Vuitton s názvem Rainbow.

Celá kolekce je postavena na dvou základních modelech slunečních brýlí. Oba jsou inspirovány klasickou siluetou a v duhové paletě barev. Brýle s hranatými obroučkami jsou k mání v černé, béžové, červené a žluté barvě. Zatímco letecké brýle se prodávají ve variantě transparentní, modré a oranžové.

Všechny sluneční brýle Rainbow jsou vyrobeny precizní technikou stříkaného odlévání z jednoho kusu transparentního nylonu. Oba nově interpretované modely se vyznačují působivou barevnou gradací směrem od konců stranic brýlí. Červená přechází v oranžovou, ta se mění na žlutou, ze žluté je rázem zelená a z modré fialová.

Na své si ale přijdou i konzervativnější pánové, a to díky neutrálnímu barevnému spektru, od béžové přes transparentní až po černou, které jsou bez barevného gradient. Ty odkazují na hlavní barevné odstíny, které Virgil Abloh použil ve své debutové kolekci právě pro značku Louis Vuitton.

Skla brýlí jsou černá, aby daly vyniknout tvaru a barevnosti jedinečných obrouček, až na transparentní variantu, která má jako jediná skla zrcadlová.

Louis Vuitton

CategoriesAgenda