Nová restaurace Il Molo Prague se može pochlubit tradiční toskánskou kuchyní, kterou tamější šéfkuchař Daniele Zingoni nabízí v moderním pojetí s využitím metody sous vide.
Místnímu menu vévodí pokrmy z čerstvě ulovených ryb, mořských plodů a sezónních produktů připravených s respektem k jejich charakteru a původní chuti.
Ale lze zde najít i domácí těstoviny a domácí chléb. Z dezertů si je pak možné pochutnat na ručně připravovaných a umělecky ztvárněných laskominách.
Samozřejmostí je i výběr z více než 80 značek vín z celého světa.
Z menu Il Molo Prague
Guláš z baby chobotnice s chlebovými chipsy a fazolemi Cannellini
Carpaccio z mořského vlka se zelenou cibulkou a citronem ze Sorrenta
Salát z čekanky, fenyklu, pomeranče, ořechů s lehkou majonézou yuzu
Humr grilovaný na dřevěném uhlí s omáčkou Grebice se salátem z rajčat a čerstvé cibulky
Gratinované jehněčí kotletky na bylinkách s restovanou zeleninou
Těstoviny pacchero s humrem a rajčaty Datterini
Rizoto s chřestem a křupavou pancettou
Soffice z mascarpone s lesními plody a mátou
Oříšková pěna s kávovým likérem a zmrzlinou