I

Itálie v srdci Prahy

Nová restaurace Il Molo Prague se može pochlubit tradiční toskánskou kuchyní, kterou tamější šéfkuchař Daniele Zingoni nabízí v moderním pojetí s využitím metody sous vide.

Místnímu menu vévodí pokrmy z čerstvě ulovených ryb, mořských plodů a sezónních produktů připravených s respektem k jejich charakteru a původní chuti.

Ale lze zde najít i domácí těstoviny a domácí chléb. Z dezertů si je pak možné pochutnat na ručně připravovaných a umělecky ztvárněných laskominách.

Samozřejmostí je i výběr z více než 80 značek vín z celého světa.

Z menu Il Molo Prague

Guláš z baby chobotnice s chlebovými chipsy a fazolemi Cannellini

Carpaccio z mořského vlka se zelenou cibulkou a citronem ze Sorrenta

Salát z čekanky, fenyklu, pomeranče, ořechů s lehkou majonézou yuzu

Humr grilovaný na dřevěném uhlí s omáčkou Grebice se salátem z rajčat a čerstvé cibulky

Gratinované jehněčí kotletky na bylinkách s restovanou zeleninou

Těstoviny pacchero s humrem a rajčaty Datterini

Rizoto s chřestem a křupavou pancettou

Soffice z mascarpone s lesními plody a mátou

Oříšková pěna s kávovým likérem a zmrzlinou

Il Molo Prague

CategoriesNezařazené