U

Uvolnění těla i mysli

OliOla Organic Beauty studio nabízí tři výjimečné procedury a rituály za použití 100% bio balzámů Inlight.

Kombinace bylinek a za studena lisovaných olejů prduktů Inlight byla pečlivě vybrána k výživě a regeneraci pokožky. Kosmetické procedury OliOla Organic Beauty tak napomáhají biochemickým, fyziologickým a imunitním procesům kůže, čímž urychlují její regenerační a detoxikační schopnosti.

Péče o pleť, tělo a duši

Celá peče začíná koupelí rukou v lázni s levandulovým olejem a masáž hlavy, která stimuluje produkci endorfinů. Následují 2 hloubková čištění pokožky obličeje čistícím bio balzámem a po nich i aplikace čistící masky s abrazivními částečkami. Při jejím působení probíhá ájurvédská masáž pleti, krku a dekoltu, jež uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií celého těla. Samozřejmostí je i stimulace akupresurních bodů a aktivace lymfatických žláz. Dále je aplikována výživná maska, začíná masáž rukou a stimulace akupresurních bodů na nohách pro ženskou hormonální rovnováhu. Nakonec je nanesena závěrečná péče.
105 minutová péče přijde na 2 490 Kč.

Kompletní péče o obličej a dekolt

Její průběh je obdobný, avšak namísto masáže celého těla zahrnuje ozdravnou a odvodňující lymfodrenáž. Na závěr je na pleť a dekolt aplikována hydratační péče.
Za 75 minut zaplatíte 1 790 Kč.

Mini péče o obličej

Pleť se na začátku vyčistí, poté se na ni nanese vyživující maska a posléze závěrečná péče. Masáž rukou je samozřejmostí.
Zkrášlujících 40 minut vyjde na 1 290 Kč.

OliOla

CategoriesNezařazené