F

Firma STOPKA s designovým nábytkem slaví úspěšných 30 let

Svět se mění. Interiéry také. Co ale stále zůstává je tým architektů, designérů a realizátorů firmy STOPKA, kteří dokážou prakticky vše. Navíc v kvalitě, kterou jinde nenajdete.

Do našich domovů přináší špičkový design, světové trendy a tu nejvyšší kvalitu od vybraných světových značek. Přístup značky Stopka je založený na vytváření vlastního stylu, naplnění touhy po změně a vyjádření vašich životních potřeb. Pomohou vám zrealizovat vaše sny a přání, a to od celého domu, kuchyně, bytu až po terasu.

V showroomech Stopka si můžete mimo jiné vyzkoušet ideální postel v rozšířeném oddělení, jež nabízí značky jako je Schramm, Poliform, Minotti nebo Interlübke. Pokud hledáte dokonalou kvalitní kuchyň, jistě vás zaujme novinka od SieMatic nebo značky Poliform. Kvalita a design, to je synonymum pro kompletní sortiment od německých značek Rolf Benz a Walter Knoll. Velkým a praktickým trendem jsou šatny, kdy u Stopky máte možnost seznámit se s tím nejlepším v tomto odvětví. Toužíte po šatně, kterou měla Carrie Bradshaw ve filmu Sex ve městě? Společnost Rimadesio nabízí důmyslné systémy walk-in, stejně tak jako u Poliformu, jehož transparentní šatna dominuje jakémukoliv prostoru!

Je na čase rekonstrukce terasy

Letos se více než kdy jindy budeme nejspíš zdržovat na vlastních zahradách a terasách. Proto je na čase zútulnit i venkovní nábytek a dekorace! Dedon, web www.dedon-nabytek.cz, je jedním z největších výrobců outdoorového nábytku na světě. Jejich kolekce jsou velmi nápadité a vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Již před třiceti lety tato firma, sídlící na filipínském ostrově, vytvořila průkopnická vlákna ve výrobě nábytku. I proto se rozhodla jít cestou high-tech materiálů a avantgardním designem. Zkrátka ideální na letní rodinnou party!

Přijměte pozvání do těchto inspirativních prostor v Klimentké ulici 46 a 48, oba showroomy jsou otevřeny v pracovní dny od 9:30 do 18:00. Více informací na www.stopka.cz