C

Cestujte s Louis Vuitton v pohodlí domova

Interiérové doplňky, objekty a dárky pro váš domov jsou již tradičně součástí světa Louis Vuitton. Nyní můžete cestovat do jiných světů ze svých domovů.

Útulno jako v pokojíčku

Užívejte si božského klidu doma. Odpočívejte a relaxujte! Zapalte svíčku, přezujte se do svých oblíbených domácích pantoflí a schoulete se ve svém vlastním hnízdečku. Kolekce maskota domu Vivienne vám bude dělat společnost. Šálek čaje a deka někdy zkrátka dělají zázraky.

Hammock, Atelier Oï

Ve zdravém těle…

Ve zdravém těle zdravý vzduch, říká staré přísloví. Svoji energii spolehlivě rozproudíte tancem na oblíbenou skladbu. Tak neváhejte – nasaďte si sluchátka, vytáhněte hlasitost a už to jede! Můžete také vyzvat někoho blízkého k turnaji ve stolním tenise, volejbalu nebo soutěži ve skákání přes švihadlo.

 

Bylo nebylo…

Ponořte se hluboko do světa umění, historie, architektury a módy – člověk by nikdy neměl přestat rozšiřovat si obzory. Nechte svoji zvídavost rozběhnout se do všech směrů! A jestli chcete trochu potrápit svůj mozek, je tu pro vás hra Jenga! Trocha tvořivého hraní je vždy ku prospěchu.

 

 

Kolekce knih o cestování Travel Books

 

 

Probuďte svoji vrozenou kreativitu! 

Proč nevyužít čas k něčemu tvořivému? Nepotřebuje váš domov změnu? Inovativní a originální designové objekty pro váš interiér z kolekce Objets Nomades jsou vskutku nadčasovým doplňkem pro domov. Nabízejí se v široké paletě barev a materiálů, tak si s nimi můžete vyzdobit každý koutek svého domova.

 

 

CategoriesNezařazené