B

Bydlete v oáze klidu v centru Prahy

Ano, i to je možné. Bydlet v centru, a přitom mít vytoužený klid. S radostí vám proto představujeme Erbenovu Rezidenci na Smíchově.

Erbenova rezidence je projekt čítající dvacet nadstandardních, vzdušných bytů na pražském Smíchově. Základní myšlenkou tohoto bydlení je oáza klidu v centru rušné pražské metropole, která klientovi poskytne harmonii protikladů jako je soukromí, ale zároveň jedinečný výhled na pražské centrum. 

Dominantou projektu je unikátní architektonický koncept s terasami a střešními zahradami. Zelené střešní terasy poskytují velkorysý prostor pro výhledy na celé pražské panorama. Bohaté prosklení zaručuje inspiraci, lehkost a pocit naprosté svobody.

Každý detail se počítá

„Dlouho jsme celý projekt plánovali. Promýšleli každý detail. Vybírali jednotlivé materiály, vybavení i doplňky těch nejvyšších standardů,“ zmiňují jeho tvůrci.

Dokonalost ve strmém svahu

Za zmínku stojí také technická náročnost výstavby, která probíhá ve velmi strmém svahu a v enormně stísněných podmínkách – proto je na staveništi zapotřebí speciálních technologií. Velkorysost a exkluzivita s důrazem na detail, funkčnost a pohodlí – to je Erbenova Rezidence.

www.erbenovarezidence.cz

CategoriesNezařazené