V

Vykouzlete si dokonalé krémové espresso u sebe doma

Jste-li milovníkem kávy, určitě víte, že klasickému espressu připraveném v pohodlí domova rozhodně svědčí pákový kávovar. Specialista na domácí kávovary značka Krups představuje dokonalou novinku – pákový kávovar Virtuoso, který zvládne každodenní přípravu espressa do minuty…nechte se unést na vlnách intenzivního kávového prožitku.

Pákový kávovar Krups Virtuoso XP442C11 připraví perfektní espresso do minuty, a navíc prémiový design ozdobí každé kuchyňské zákoutí. Kávovar je vyroben z vysoce kvalitního nerez materiálu díky čemuž splňuje požadavek na dlouhou životnost a zároveň prémiový vzhled. Předností je odkládací plocha na kávovaru, která slouží pro odkládání hrníčků vhodných i pro přípravu cappuccina. Tato plocha je vyhřívaná výkonným nahřívacím tělesem, díky kterému si kávu připravíte do perfektně předehřátých šálků na kávu.

Dlouhá parní tryska usnadní přípravu mléčné pěny z jejíž hebké struktury budete opravdu potěšeni. Její jednoduché konstrukční řešení navíc usnadňuje každodenní čištění. Jistě oceníte intuitivní ovládání a funkci automatické regulace extrakce kávy. Virtuoso vám také umožní připravit horkou vodu pro přípravu čaje. Součástí kávovaru jsou filtrační sítka pro přípravu jednoho nebo dvou šálků, a nebo sítko pro používání podů. Robustní temper se lžící na mletou kávů zpříjemní váš každodenní kávový rituál.

Kávovar je perfektně kompaktní, dokonale skladný (12,7x27x28 cm) a váží pouze 3,3 kila. Objem nádržky na vodu je 1 litr a díky tomu, že je vyjímatelná, se voda snadno doplňuje. Kávovar je opravdu tichý, což oceníte hlavně ve chvíli, kdy chcete po ránu překvapit kávou svou drahou polovičku. Součástí příslušenství je dávkovací lžíce a tamper pro potřebné pěchování kávy.

Doporučená cena je 6490 korun / 229 euro.

www.homeandcook.cz

CategoriesNezařazené