D

Darujte k Vánocům .pepper..field – šampaňské mezi pepři

Zapomeňte na všechno, co jste si doposud mysleli o nejběžnějším koření světa. Fair trade značka .pepper..field přinesla na český trh opulentní chuť Kampotského pepře z Kambodže – nejlepšího pepře na světě, který je od Evropské unie chráněn geografickou indikací stejně jako oblast Champagne ve Francii. A právě tam z Kampotského pepře historicky první vařili michelinští šéfkuchaři. Tato vzácná surovina totiž dokáže vystřelit i obyčejné jídlo na gastronomický vrchol.

Limitovaných 999 lahví .pepper..ginu s vaším unikátním číslem

Nejvzácnější pepř světa, se kterým u nás vaří špičky české gastronomie a skrývá ve svých velkých kuličkách neuvěřitelně šťavnatou chuť nově přichází s limitovanou edicí vzácného .pepper..ginu, který .pepper..field vyrobil v počtu 999 lahví. Lahve jsou v koprodukci s Landcraft a jsou výjimečné tím, že obsahují čerstvě mačkané mango a čerstvý zelený Kampotský pepř. Tato celosvětově unikátní kombinace v sobě snoubí tajemnou kombinaci autentických kambodžských bylinek a vůní.

Reprezentativní firemní či vánoční dárek s logem či jménem

Pokud hledáte luxusní, jedinečný a zároveň užitečný dárek pro vašeho klienta či kolegy z práce, jsou dárkové sady od Pepper Field tím pravým. Dárky obsahují vzácný pravý Kampotský pepř, jsou profesionální, reprezentativní, ale zároveň osobité a přesně cílené pro nejnáročnějšího klienta, který již vše dostal, viděl a zažil. Také tyto sady jsou vyrobeny z českého skla a ručně kompletovaných dřevěných krabiček a s gravírováním zdarma. Pepper Field má v portfoliu dárky od 200 Kč až po ohromné dárkové sady za 5 000Kč. Firemní dárky můžete poptávat zde: pepperfield.cz

Jak chutná a vypadá pravý pepř?

Kampotský pepř je 100% organický. Sbírá se ručně, suší na slunci a poté se kuličku po kuličce přebírá pinzetou tak, aby měl tu správnou velikost. Proces selekce je velmi náročný. Na jejím konci každá kulička dostane 4 certifikáty kvality, které dokazují, že se nejedná o falzifikát. Navíc je opatřena speciálním „lot number“, díky kterému vždy dohledáte svého farmáře.

 

www.pepperfield.cz

CategoriesNezařazené