C

Chcete se po svátcích vrátit do formy? Zkuste pomocníky od Orlane, kteří vás udělají krásnější

S příchodem nového roku je to vždy stejné. Chceme být mladší, krásnější, zpomalit čas, zpevnit kontury těla. Je jedno, jak budete nazývat svou touhu po dokonalosti, Orlane vám pomůže, aby se opravdu splnilo to, co si přejete. Takže předsevzetí pro rok 2021 by mělo znít: Budu věrná značce Orlane.

Každý rok začíná stejně. Výčitkami svědomí, které způsobil konec roku předešlého. I když se totiž snažíte celoročně dodržovat pravidla zdravého stravování, vyrážíte, když covid situace dovolí, do fitka, přesto se železnou pravidelností nastane období v roce, které s vašimi předsevzetími pořádně zamává. A tím jsou Vánoce. Tradiční jídla, nedostatek pohybu, sezení u televize a další okamžiky, které tak milujeme, ale vždy si v průběhu ledna vyčítáme, proč jsme se trochu víc nehlídaly.

Abyste se do formy pro nadcházející rok dostala co nejrychleji, máme pro vás tipy, které musíte vyzkoušet. Jeden je vhodný pro aplikaci doma, pokud kvůli pracovnímu nasazení nestíháte pobyt v salonu. Druhý je pro ty z vás, které se po vánočních přípravách i hektickém období, jenž máte za sebou, chtějí nechat rozmazlovat – a se skvělým výsledkem. Ať už bude vaše volba jakákoliv, užijte si rychlé a viditelné výsledky. Pozor: Zkombinovat můžete samozřejmě obě varianty péče.

Krém je obohacen o výtažek z hub shiitake, díky němuž dochází k posílení spojení dermu a epidermu a reorganizuje se aktivita kolagenu. Dále obsahuje biopolymerový protein ze sladkých mandlí, který napomáhá obnovit mladistvý vzhled. Výtažek z heřmánku zlatého se postará o to, aby se v pokožce nehromadila voda a pomáhá chránit před vznikem tukových polštářků. Složky tohoto krému čistí a filtrují tkáň, zabraňují tvorbě mastných kyselin. Pečují o kolagenová vlákna, a napomáhají tak obnovovat hustotu mezibuněčného pojiva. Díky své textuře a lehké vstřebatelnosti se výborně hodí pro masáže.

Tělový konturovací krém na paže, cena 2690 Kč, 200 ml

 

 

Potřebujete vyřešit pouze problematické partie, unavenou a ochablou pleť, jemné vrásky, otoky způsobené nedostatečnou cirkulací lymfy? Pak se objednejte na ošetření LPG, které se aplikuje jako příprava kožní tkáně před invazivními terapeutickými zákroky a efektivně přispívá k optimalizaci celkového estetického výsledku. LPG ošetření eliminuje lokalizovaný rezistentní tuk, cíleně působí na lymfatický systém, přirozeně obnovuje tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyalurované, zpevňuje pokožku a vyhlazuje efekt pomerančové kůže (celulitidy). Terapeut vždy po prvním ošetření doporučí cílenou péči na problémové partie, které je třeba řešit. 

LPG péče pro zeštíhlení, anti-aging prevenci a pro obnovu fungování lymfatického systému, cena od 1500 Kč

 

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop.

CategoriesNezařazené